طراحی سایت با وردپرس چیست؟

با استقبال از خریدهای اینترنتی بسیاری از کسب و کارها به سایت نیاز دارند اما روش های قبلی و طراحی با کدنویسی کار زمانبر و پرهزینه ای است. یکی از بهترین روش ها برای طراحی سایت با استفاده از پلتفرم های آماده مانند وردپرس است. Wordpres یک سیستم مدیریت محتوا CMS است که امکان طراحی سایت با المان های آماده بدون کدنویسی را فراهم می کند. با وردپرس محدودیتی طراحی سایت ندارید و می توانید انواع سایت اندازی کنید. راحتی استفاده از وردپرس باعث شده تا طرفدارن زیادی داشته باشد و در حال حاضر بیش از 72.4 میلیون سایت از وردپرس استفاده کرده اند.

مراحل طراحی سایت با وردپرس

همانطور که در بالا گفتیم وردپرس امکان طراحی سایت بدون کدنویسی را فراهم می کند. اگر بخواهید خودتان یک سایت طراحی کنید و یا طراح سایت با وردپرس شوید این بخش مراحل اصلی طراحی یک سایت وردپرسی را توضیح می‌دهیم:

گام اول: انتخاب دامنه و هاستینگ

اولین گام طراحی سایت با وردپرس خرید هاست وردپرس و یک دامنه است. فرقی نمیکند که از برنامه نویسی یا طراحی سایت با وردپرس استفاده کنید در هر صورت نیاز به خرید دامنه و هاست دارید. دامنه های مختلفی مانند ir ،com ،shop ،net و… وجود دارد که بسته به نیازتان می توانید یکی را انتخاب کنید. در مورد هاست می توانید یک هاست وردپرس خریداری کنید.
گام دوم: انتخاب قالب
قالب‌ها ظاهر و چیدمان سایت را تعیین می‌کنند و باید مناسب نیازهای وب‌سایت باشد. قالب های وردپرس امکانات و صفحات لازم برای طراحی سایت را دارد و همانند یک سایت کامل است. قالب های وردپرس به راحتی و با چند کلیک نصب می شوند. بهترین قالب های وردپرس می توان موارد زیر را نام برد:
• قالب وودمارت: قالب مخصوص سایت های فروشگاهی
• قالب اکسترا: مناسب سایت های فروشگاهی و شرکتی
• قالب فلت سام: مناسب سایت های فروشگاهی
• قالب آسترا: مناسب سایت های شرکتی
• قالب انفولد: دارای دموهای مختلف و چند منظوره
• قالب بی تم: چند منظوره و مناسب سایت های شرکتی
به عنوان مثال تصویر زیر یک نمونه قالب وردپرس شرکتی است که امکانات مختلف را برای یک سایت حرفه ای دارد.

بهترین شرکت طراحی سایت در ایر ان با بهترین طراحی ها- امپریال برند

گام سوم: نصب افزونه‌ها

با نصب افزونه‌ها می‌توان ویژگی‌های مختلفی مانند فروشگاه آنلاین، فرم تماس و بهینه‌سازی سئو را به سایت اضافه کرد. در وردپرس هزاران افزونه رایگان و پولی وجود دارد و هر امکانی که نیاز دارید می توانید با افزونه ها به سایت اضافه کنید. از بهترین افزونه های وردپرس می توان موارد زیر را نام برد:
• افزونه رنک مث: یکی از بهترین افزونه های سئو سایت است که طرفداران زیادی دارد و می توانید اقدامات مختلف برای سئو سایت را انجام دهید.
افزونه گرویتی فرم : در سایت معمولا نیاز به اضافه کرد فرم هایی مانند تماس با ما، استخدامی، رزرو نوبت، با این افزونه میتوانید انواع فرم را به سایت اضافه کنید.
• افزونه المنتور: با این افزونه صفحه ساز می توانید ظاهر سایت را ویرایش کنید و یا در صورت نیاز صفحات مورد نیاز را به راحتی و با درگ کردن المان ها بسازید.
• افزونه وردفنس: یکی از بهترین افزونه ها برای افزایش امنیت سایت، وردفنس است و اقدامات مهم امنیتی را به صورت خودکار بر روی سایتتان انجام دهید.
• افزونه دیجیتس: با این افزونه می توانید ورود و عضویت کاربران را با موبایل فراهم کنید
• افزونه راکت: برای بهینه سازی سایت و بهبود سرعت می توانید از افزونه راکت استفاده کنید.
افزونه های رایگان را می توانید از مخزن وردپرس دانلود کنید و افزونه های پولی را از سایت کدکنیون یا نسخه فارسی آن ها را از سایت راست چین دانلود کنید.

شرکت امپریال بهترین شرکت طراحی وب سایت در ایران

گام چهارم سفارشی سازی و بهینه سازی محتوا

پس از ساختاردهی به سایت، نوبت به تولید و بارگذاری محتوا می‌رسد. کافیست اطلاعات سایت مانند لوگو، راه های ارتباطی و محتوای وبلاگ و… را به سایت اضافه کنید.
به همین راحتی طراحی سایت با وردپرس امکان پذیر است و در زمان کوتاهی می توانید سایتتان را راه اندازی کنید.
مراحل یادگیری طراحی سایت با وردپرس
اگر به طراحی سایت با وردپرس علاقه مند هستید با وجود منابع آموزشی مختلف و آسان بودن کار با وردپرس در زمان کوتاهی می توانید طراح سایت شوید، کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:
آشنایی با وردپرس
ابتدا باید با نحوه کار با وردپرس آشنا شوید. نصب وردپرس روی یک هاست محلی یا یک سرور واقعی را یاد بگیرید و سپس با بخش‌های مختلف آن، مثل پنل مدیریت، قالب‌ها، افزونه‌ها و تنظیمات وردپرس آشنا شوید.
آشنایی با قالب‌ها و افزونه‌ها
قالب‌ها و افزونه‌های وردپرس بخش‌های اصلی این cms هستند. نحوه کار با قالب‌های آماده را یاد بگیرید و سپس به سراغ سفارشی‌سازی آن‌ها بروید. همچنین تنظیمات افزونه‌های رایج مثل افزونه های امنیتی، افزونه های فرم ساز، افزونه های فروشگاهی و افزونه‌های سئو را یاد بگیرید.

شرکت در دوره های آموزشی

با شرکت در آموزش طراحی سایت با وردپرس می توانید تمام مراحل طراحی سایت را به صورت عمیق یاد بگیرید و هر سایتی را با وردپرس طراحی کنید. مواردی پایه تا پیشرفته از نصب قالب تا تنظیمات امنیتی را یاد می گیرید.

تمرین و ساخت نمونه‌کار

برای کسب تجربه، پروژه‌های کوچک و مختلفی را طراحی کنید و سایت‌هایی برای خود یا دیگران راه‌اندازی کنید. نمونه‌کارهای مختلف ایجاد کنید تا بتوانید مهارت‌هایتان را افزایش دهید و یا به نمایش بگذارید.

بروز بودن با آخرین تغییرات وردپرس

وردپرس دائماً به‌روزرسانی می‌شود و تغییرات جدیدی به آن اضافه می‌شود. به‌روز بودن با تغییرات وردپرس و یادگیری نسخه‌های جدید این پلتفرم به شما کمک می‌کند تا طراحی‌های بهتری انجام دهید.
با پشتکار و تمرین می‌توانید به یک طراح سایت وردپرس تبدیل شوید و سایت‌های حرفه‌ای و متنوعی بسازید.

وردپرس چه کاربردی دارد؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند است که کاربردهای متنوعی دارد و امکان ایجاد انواع وب‌سایت‌ها را برای کاربران فراهم می‌کند. از وبلاگ‌ها و سایت‌های خبری گرفته تا فروشگاه‌های آنلاین و سایت‌های شرکتی، وردپرس به دلیل سادگی، انعطاف‌پذیری و امکانات گسترده‌ای که ارائه می‌دهد، برای هر نوع کسب‌وکار یا پروژه‌ای مناسب است.
این پلتفرم با پشتیبانی از افزونه‌ها و قالب‌های متنوع، به کاربران اجازه می‌دهد تا سایت‌های خود را به راحتی سفارشی‌سازی کنند و امکاناتی مانند فروشگاه آنلاین، سیستم عضویت، فرم تماس، و بهینه‌سازی سئو را به سایت خود اضافه کنند. با وردپرس می توانید انواع سایت زیر را راه اندازی کنید:

طراحی سایت با وردپرس و قالب اختصاصی و یا طراحی سایت اختصاصی
سایت وبلاگ و سایت‌های خبری: وردپرس برای وبلاگ‌ها و سایت‌های خبری گزینه‌ای مناسبی است و امکاناتی برای مدیریت و انتشار مقالات و اخبار را فراهم می‌کند.
• فروشگاه‌های آنلاین: با استفاده از افزونه‌هایی مثل ووکامرس، می‌توان یک فروشگاه اینترنتی کامل با امکاناتی مانند مدیریت محصولات، پرداخت آنلاین و سیستم حمل‌ونقل ایجاد کرد. وردپرس مناسب سایت های فروشگاهی کوچک تا بزرگ با امکان ثبت هزاران محصول است.
سایت‌های شرکتی و تجاری: بسیاری از شرکت‌ها برای معرفی خدمات، نمونه‌کارها، و ارتباط با مشتریان از وردپرس استفاده می‌کنند.
سایت‌های آموزشی: با افزونه‌های آموزشی می‌توان دوره‌های آنلاین خود را بفروشید و در سایتتان آزمون طراحی کنید و یا به دانشجویان گواهی پایان دوره بدهید.
سایت‌های شخصی: یک راه سریع برای راه اندازی یک سایت شخصی و معرفی نمونه کار برای طراحان، عکاسان و هنرمندان، برنامه نویسان، فریلنسرها و… وردپرس است و می‌توانند نمونه‌کارهای خود را به نمایش بگذارند و یک رزومه آنلاین حرفه‌ای بسازند.
سایت‌های آگهی و دایرکتوری: سایت‌های آگهی و دایرکتوری، مانند نیازمندی‌ها یا لیست مشاغل، به راحتی با وردپرس قابل پیاده‌سازی هستند.
• پزشکی: برای کلینیک ها، درمانگاه ها، دانپزشکی ها و… می توانید با وردپرس یک سایت راه اندازی کنید و امکان رزرو آنلاین را فراهم کنید.
کدام برندها و شرکت‌ها از وردپرس استفاده می‌کنند؟
بسیاری از برندها و شرکت‌های بزرگ و معتبر برای طراحی و مدیریت وب‌سایت خود از وردپرس استفاده می‌کنند. برخی از معروف‌ترین برندها و شرکت‌هایی که از وردپرس استفاده می‌کنند عبارت‌اند از:
مجله نیویورکر: این مجله معتبر از وردپرس برای انتشار محتواهای خبری و مقاله‌های خود استفاده می‌کند.
بی‌بی‌سی آمریکا: سایت بی‌بی‌سی آمریکا با وردپرس طراحی شده و محتوای خبری و برنامه‌های مختلف را ارائه می‌دهد.
تکنوکراتچ : این وب‌سایت مشهور دنیای فناوری و استارتاپ‌ها از وردپرس برای ارائه اخبار و مقالات تخصصی استفاده می‌کند.
مرسدس بنز: وبلاگ رسمی مرسدس بنز با وردپرس ساخته شده و اطلاعاتی در مورد آخرین مدل‌ها و نوآوری‌های شرکت ارائه می‌دهد.
شرکت والت دیزنی: برخی از سایت‌ها و بخش‌های دیزنی با وردپرس ساخته شده و برای انتشار اخبار و محتواهای مرتبط با فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی از آن استفاده می‌شود.
سونی موزیک: یکی از سه برند بزرگ در دنیای موسیقی است. این وب‌سایت اطلاعاتی درباره سونی و هنرمندان و اخبار آن منتشر می‌کند.
نیویورک تایمز: وردپرس با داشتن امکانات مورد نیاز برای طراحی و انتشار سایت خبری مناسب است و نیویورک تایمز برای راه‌اندازی وب‌سایتشان استفاده کنند.
مایکروسافت نیوز: شاید برایتان جالب باشد که مایکروسافت هم بخش نیوز خود را با وردپرس طراحی کرده است.
این برندهای بزرگ نشان می‌دهند که وردپرس تنها برای وبلاگ‌های کوچک بلکه برای سایت‌های حرفه‌ای و پرترافیک نیز یک گزینه قدرتمند است.

سوالات متداول

طراحی سایت با وردپرس چیست؟

یکی از روش های طراحی سایت با استفاده از وردپرس است و می توانید بدون نیاز به کدنویسی و با قالب و افزونه های وردپرس سایتتان را طراحی کنید.

آیا طراحی سایت با وردپرس آسان است؟

بله. با توجه به قالب های آماده وردپرس و پلاگین های مختلفی که برای وردپرس وجود دارد می توانید در زمان کوتاهی آن را یاد بگیرید و به راحتی انواع سایت را طراحی کنید.

چگونه طراح سایت وردپرس شویم؟

برای یادگیری طراحی سایت می توانید از دوره های موجود مانند دوره نینجا راست چین کلود استفاده کنید و یا خودتان کار کردن با وردپرس، کار کردن با قالب ها و افزونه های مختلف را یاد بگیرید و طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرید.

حتما این مقالات را نیز بخوانید: 

بهترین شرکت طراحی سایت

مسیر یادگیری دیجیتال مارکتینگ

 

 
1 1 1 1 1

دیدگاه ها (0)

  1. ارسال دیدگاه
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
کد امنیتی