راهکارهای افزایش ترافیک وب سایت

ترافیک وب سایت خود را اینگونه افزایش دهید

از هر بازاریاب یا صاحب کسب و کاری بپرسید که چه چیزی را بیشتر از هر چیز در این دنیا دوست دارد؟ به احتمال زیاد پاسخ او مشتری بیشتر خواهد بود که در دنیای دیجیتال امروز به معنای افزایش ترافیک سایت است. در واقع، ۶۱ درصد از بازاریاب‌ها در پاسخ به این سؤال که بزرگ‌ترین چالش کار آنها چیست، به جذب ترافیک بیشتر و تبدیل بازدیدکنندگان سایت به مشتری اشاره کرده‌اند.

خوبشختانه راهکارهای افزایش بازدید سایت فراوان هستند. نکته جالب توجه این مقاله این است که تقریباً همه این راهکارها رایگان هستند و تأثیر مهمی در افزایش درآمد وب سایت شما خواهند داشت. فقط قبل از بررسی این راهکار ها برای کسانی که با این اصطلاح آشنا نیستند و نمی دانند که دقیقا ترافیک وب سایت یعنی چه می خواهم مختصر توضیحی بدهم:

ترافیک سایت چیست؟

منظور از ترافیک سایت تعداد کاربرانی است که وارد سایت شما می شوند و از آن بازدید می کنند.

استراتژی‌های افزایش ترافیک سایت

برای درک بهتر نحوه افزایش ترافیک ورودی وب سایت، روش هایی که در این مطلب بررسی می‌کنیم را در شش استراتژی مختلف تقسیم کرده‌ایم. ابتدا این استراتژی‌ها را مرور کرده و سپس راهکارهای زیرمجموعه هر کدام را یک به یک توضیح خواهیم داد:

افزایش ترافیک سایت با تولید محتوا

• جذب ترافیک برای وب سایت با سئو سایت

• هدایت ترافیک بیشتر به سمت سایت از طریق شبکه‌های اجتماعی

• سایر راهکارهای افزایش ترافیک سایت

• ابزارهای مفید برای هدایت ترافیک به سمت وب سایت

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ با ما از طریق این شماره زیر در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو: 02122057358

 

 

افزایش ترافیک سایت با تولید محتوا

در همین ابتدا لازم است که بر اهمیت محتوا برای افزایش بازدید و به دنبال آن افزایش درآمد وب سایت تاکید کنیم. در حقیقت بدون داشتن محتوای مفید و با کیفیت، شما نمی‌توانید هیچ کدام از سایر استراتژی‌ها را پیاده کنید؛ بنابراین یکی از اولویت‌های اصلی شما برای بهینه سازی وب سایت، باید تولید محتوا و مدیریت آن باشد. حال بیایید تا با راهکارهای مربوط به تولید محتوا با هدف جذب ترافیک برای وب سایت آشنا شویم.

 

افزایش ترافیک سایت با تولید محتوا و ایجاد بلاگ

1. ایجاد بلاگ

قبل از هر چیز، وب سایت کسب و کار شما باید حتماً یک بلاگ برای انتشار محتوای مفید و نسبتاً طولانی به شکل منظم داشته باشد. این یک اصل غیر قابل چشم پوشی است و به هیچ وجه نباید از آن غافل شوید.

• شرکت‌هایی که بلاگ فعال دارند، به میزان ۹۷٪ بک لینک‌های بیشتری به سمت سایت خود جذب می‌کنند.

• در مقایسه با کسب و کارهایی که بلاگ ندارند، وب سایت کسب و کارهای دارای بلاگ ۵۵٪ بازدیدکنندگان بیشتری دارد.

• بازاریاب‌هایی که بلاگ دارند، ۱۳ برابر شانس بیشتری برای تولید بازگشت سرمایه مثبت دارند.

2. محتوای همیشه سبز

اگرچه اخبار جدید و موضوعات ترند شده می‌توانند در کوتاه مدت باعث افزایش ترافیک وب سایت شما شوند، اما در بلند مدت خواهید دید که این دست از مطالب ارزش صرف زمان و انرژی را ندارند. در عوض باید محتواهایی تولید کنید که مخاطبان شما فارغ از زمان به آن نیاز خواهند داشت و برایشان جالب توجه خواهد بود. به این دسته از محتواها محتوای همیشه سبز می‌گویند که در طول زمان جذابیت خود را از دست نمی‌دهند و همیشه در حال جذب ترافیک به سمت وب سایت هستند. مخصوصاً اگر هر از گاهی آنها را به روز رسانی کرده و اطلاعات جدید به آن اضافه کنید.

3. استفاده از سرتیترهای جذاب

یکی از مهم‌ترین بخش‌های تولید محتوا، سرتیترها هستند. در حقیقت مطالعات نشان داده که سرتیترهای جذاب و تاثیرگذار می‌توانند تا ۵۰۰٪ باعث افزایش ترافیک سایت شوند. حتی اگر یک محتوای طولانی کاملاً مفید و ارزشمند را تهیه کرده باشید، بدون داشتن تیتر مناسب بخش زیادی از مخاطبین آن را نخواهند دید. همین حالا مطالب زیادی در خصوص نکات مؤثر در انتخاب سرتیتر جذاب در اینترنت وجود دارند که می‌توانید از آنها استفاده کنید.

 

رازهای سئوکارها برای عنوان نویسی

 

4. دعوت از دیگران به عنوان بلاگ نویس مهمان در سایت شما

استفاده از نویسندگان مهمان دو فایده مهم دارد: اول آنکه باعث تنوع محتواهای شما می‌شوند و نقطه نظر جدیدی را به وب سایت شما اضافه می‌کنند. دوم آن که باعث گسترش شبکه ارتباطات شما می‌شوند و فرایند لینک سازی وب سایت را توسعه می‌دهند. مطمئن شوید که از محتواهای با کیفیت و اورجینال استفاده می‌کنند که در آنها خبری از لینک‌های اسپمی نباشد (چرا که این کار باعث میشود از طرف گوگل جریمه شوید.) برای دستیابی به این هدف، کافی است قوانین و مقررات مشخصی را برای نویسندگان مهمان در وب سایت تعریف کنید تا از درج محتواهای مخرب جلوگیری شود.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ با ما از طریق این شماره زیر در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو: 02122057358

 

5. خلق تصاویر جذاب و چشم نواز

استفاده از ابزارهای طراحی آنلاین مثل Canva به شما کمک می‌کند تا خیلی راحت تصاویری مفید و جذاب خلق کنید. تصاویری که به شما در تصویرسازی مفاهیم، ساخت اینفوگرافی، طراحی جداول و... کمک می‌کنند و به جذابیت مطالب شما می‌افزایند. وقتی هم که سایر وب سایت‌ها از تصاویر شما استفاده کنند، می‌توانید از بک لینک ناشی از این کار سود ببرید. علاوه بر آن، اخیراً گوگل حتی در صفحه نتایج سرچ عادی خود نیز تصاویر بیشتری را نسبت به قبل نشان می‌دهد که شانس دیده شدن وب سایت‌هایی که از تصاویر استفاده می‌کنند را افزایش می‌دهد.

 

افزایش ترافیک سایت با استفاده از تصاویر جذاب در سایت

6. استفاده از ویدئو

در کنار محتوای متنی، یکی دیگر از راه‌های جذب مخاطب وب سایت و نگه داشتن آنها در صفحه، استفاده از ویدئو است. شما می‌توانید به روش‌‌های مختلف از ویدئو در وب سایت خود استفاده کنید که در اینجا چند مورد از آنها را مثال می‌زنیم:

• ویدئوهای استفاده شده در پست‌های بلاگ که می‌توانند در قسمت نتایج سرچ ویدئو گوگل نشان داده شوند.

• به کارگیری سئو یوتیوب برای بالا بردن رتبه خود در یوتیوب و سپس افزودن لینک وب سایت در قسمت کپشن ویدئو در یوتیوب.

• افزودن دکمه‌های CTA مستقیماً در ویدئو که مخاطبین را به سمت وب سایت هدایت می‌کند.

 

 

نحوه افزایش ترافیک وب سایت با سئو سایت

خب تا به الان با بخش‌های کلیدی استراتژی تولید محتوا آشنا شدیم؛ اما تا وقتی که محتواهای شما در موتورهای جستجو رتبه بالایی نداشته باشند، کسی آنها را نخواهد دید و ترافیکی روانه وب سایت شما نخواهد شد. از آنجایی که وب سایت‌های موجود در صفحه اول سرچ گوگل ۷۱٪ از کلیک‌های مربوط به سرچ گوگل را به خود اختصاص می‌دهند و در سال های اخیر این مقدار به 95% هم افزایش یافته است، داشتن استراتژی برای بهبود سئو سایت یکی دیگر از گام‌های ضروری است که باید برداشته شود.

سئو چیست؟

به زبان ساده، سئو به عمل بهینه سازی وب سایت برای افزایش شانس دیده شدن آن در موتورهای جستجو گفته می‌شود. به شکلی که اگر افراد کلمات کلیدی مرتبط با محتواهای شما را جستجو کردند، سایت شما یکی از اولین نتایجی باشد که مشاهده می‌کنند. تکنیک های سئو متنوع و گسترده هستند؛ اما همگی آنها اصول پایه‌ای مشترکی دارند که در اینجا آنها را مرور می‌کنیم:

7. تحقیق کلمات کلیدی

منظور از کلمات کلیدی کلمات و اصطلاحاتی هستند که کاربران از آنها برای پیدا کردن محتوای مورد نیاز خود در اینترنت جستجو می‌کنند. همانطور که می‌توانید حدس بزنید، بعضی از کلمات بیشتر از سایرین مورد استفاده قرار می‌گیرند. با استفاده از ابزارهای تحقیقات کلمات کلیدی می‌توانید فراوانی سرچ کلمات کلیدی مختلف را مشاهده کنید. برای مثال در تصویر زیر که نمایی از ابزار Ubbersuggest را نشان می دهد کلمه کلیدی « تکنیک های سئو سایت» ده بار در ماه سرچ می‌شود اما کلمه کلیدی استراتژی های سئو سایت کمتر سرچ شده است. ( اعدادی که این ابزار ها نشان می دهند معمولا دقیق نیستند و برای دانستن مقدار دقیق باید حداقل آنها را 8 برار کنیم. منظور از عدد 0 در اینجا این نیست که عبارت استراتژی های سئو سایت اصلا سرچ نمی شود بلکه منظورش این است که سرچ آن به نسبت تکنیک های سئو سایت کمتر است.)

هدایت ترافیک بیشتر به سمت وب سایت با بهبود سئو سایت

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ با ما از طریق این شماره زیر در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو02122057358

 

8. کلمات کلیدی بلند(Long Tail Keywords)

با توجه به مطلبی که در قسمت قبل گفتیم می توانیم نتیجه بگیریم که هر چقدرتعداد سرچ یک کلمه کلیدی بیشتر باشد، شانس افزایش بازدید سایت نیز بیشتر می‌شود.
اما این مطلب لزوماً و همیشه درست نیست. بسیاری از کلمات کلیدی که تعداد سرچ آن‌ها زیاد است، در عین حال به شدت گسترده نیز هستند و به سختی می‌شود رتبه‌های بالای نتایج سرچ را از طریق آنها کسب کرد. برای مثال، کلمه «وب سایت» بیش از صد هزاربار در یک ماه سرچ می‌شود؛ اما تنوع موضوعات مرتبط با وب سایت انقدر زیاد است که شما نمی‌توانید به راحتی مخاطب خود را با استفاده از همین یک کلمه کلیدی پیدا کنید.
در نتیجه باید از یک کلمه کلیدی دقیق‌تر استفاده کنید که همان کلمات کلیدی بلند هستند. تعداد سرچ کلمات کلیدی بلند کمتر است اما از طرفی شما کار راحت‌تری برای رسیدن به رتبه‌های برتر سرچ برای این کلمات دارید. همچنین افرادی که این کلمات را سرچ می‌کنند، از خرید یا انتخاب محصول و خدمات خود مطمئن تر هستند.

9. جایگذاری درست کلمات کلیدی در محتوا

یکی دیگر از اصول پایه‌ای استراتژی سئو، جایگذاری درست کلمات کلیدی در محتوا است. این کار به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا راحت‌تر درک کنند که محتوای شما راجع به چه موضوعی است و در نتیجه رتبه بهتری به سایت شما در نتایج سرچ اختصاص دهند. همه اینها در نهایت باعث افزایش ترافیک سایت خواهد شد. از جمله مکان‌هایی که برای جایگذاری کلمات کلیدی مناسب هستند باید به این موارد اشاره کرد:

• تگ عنوان (متا تایتل)
• هدینگ H1
• حداقل در دو هدینگ H2
• استفاده طبیعی در بدنه متن
• در صدر کلمه آغازین
• متن جایگزین تصاویر و اسم فایل تصاویر
• متا دیسکریپشن

10. بهینه سازی ظاهر SERP

البته جایگذاری کلمه کلیدی مورد نظر در متا دیسکریپشن و متا تایتل به تنهایی کافی نیست. برای جذب مخاطب وب سایت و افزایش ترافیک به شکل ارگانیک، باید این اطلاعات مهم را به شکلی وسوسه انگیز در SERP لحاظ کنید تا کاربران اینترنت ترغیب شوند که روی صفحه سایت شما کلیک کنند.  برای دستیابی به این هدف، رعایت این دو نکته حیاتی است:

• متا دیسکریپشن

سعی کنید بین ۱۵0 تا ۱۶0 کاراکتر باشد. در آن به فایده‌ای که محتوا برای مخاطب خواهد داشت اشاره کنید و کاربردی بودن محتوا را به رخ بکشید.

• متا تایتل

سعی کنید حداکثر ۶۰ کاراکتر باشد. کلمه کلیدی نزدیک به ابتدای تایتل قرار بگیرد و به نوعی به فایده و مزایای محتوا اشاره شود.

11. لینک سازی داخلی

لینک سازی وب سایت اهمیت بالایی در جذب مخاطب و به دنبال آن نگه داشتن مخاطب در وب سایت دارد. وقتی که محتوا را تولید و منتشر می‌کنید، مطمئن شوید که در محتوای خود حداقل یک الی سه لینک به سایر صفحات سایت خود داده‌اید. این کار سه فایده مهم دارد:

فواید لینک سازی داخلی
  • مخاطب زمان بیشتری را در سایت شما سپری کند.
  • مخاطب از صفحات و قسمت‌های مختلف سایت شما بازدید می‌کند.(کاهش نرخ پرش سایت)
  • مخاطب با مزایا و محتوای ارزشمندی که در سایت تولید می‌کنید آشنا می‌شود و به کسب و کار شما اعتماد می‌کند.

همه این موارد در نهایت باعث بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو و در نتیجه جذب ترافیک بیشتر به سمت وب سایت می‌شوند.

12. بهبود سرعت صفحات سایت

تا به حال چقدر پیش آمده که بیش از سی ثانیه برای باز شدن یک صفحه از وب سایت منتظر بمانید؟ اکثر ما بعد از ده ثانیه بیخیال می‌شویم و به دنبال یک وب سایت جایگزین می‌گردیم که صفحات آن زودتر بارگذاری می‌شوند. اگر سرعت بارگذاری صفحات سایت شما کند باشد، آنوقت بخش زیادی از مخاطبین خود را از دست خواهید داد. سرعت سایت همیشه یکی از عوامل مهم در رتبه بندی سایت‌ها نزد گوگل بوده‌ است و اخیراً اهمیت آن حتی بیشتر نیز شده است.
بهترین زمان سرعت سایت ۳ ثانیه است و بر اساس گزارش های دریافتی گوگل اکثر وبسایت ها نزدیک به این معیار نیستند. اگر وبسایتی بیشتر از ۳ ثانیه طول بکشد تا لود شود تا ۵۳ درصد از کاربران خود را از دست می دهد.
مطمئن شوید که صفحات سایت شما تا جای ممکن برای افزایش سرعت سایت بهینه سازی شده‌اند. اقداماتی مثل کاهش سایز فایل تصاویر، ساختار صفحات و مدیریت عملکرد افزونه‌های وب سایت از جمله اقدامات تأثیر گذار برای افزایش سرعت سایت هستند. خلاصه که هر چقدر که سایت سریع‌تر باشد، بهتر است.
ابزارهای سئو متعددی نیز در این زمینه وجود دارند که به شما کمک می کنند سرعت سایت خود را چک کنید و علت های کاهش آن را متوجه شوید تا بتوانید بهبودش دهید. شرکت وینت سئو و آژانس تبلیغاتی امپریال برند با ارائه خدمات افزایش سرعت سایت ، سئو و دیجیتال مارکتینگ به شما کمک می کند درامد خود را از این طریق افزایش دهید.
یک ابزار ایده آل برای آنکه ببینید سایت شما تا چه حد سریع است، PageSpeed Insights نام دارد که توسط خود گوگل طراحی و توسعه داده شده. با کمک این ابزار می‌توانید سرعت صفحات سایت خود را بسنجید. همچنین این ابزار پیشنهادهایی را برای افزایش سرعت وب سایت به شما ارائه می‌کند.

 

جذب ترافیک برای وب سایت با بهبود سرعت صفحات

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ با ما از طریق این شماره زیر در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو02122057358

 

13. ریسپانسیو ساختن سایت

امروزه حجم ترافیک موبایل بیشتر از ترافیک دسکتاپ شده است و این یعنی بهینه سازی وب سایت برای موبایل یک اقدام حیاتی برای افزایش مخاطبین است. اگر کاربران موبایلی وارد سایت شما شوند و مجبور شوند که به این سو و آن سو در صفحات سایت شما اسکرول کنند، مطمئن باشید که در عرض چند ثانیه کلافه شده و سایت شما را ترک خواهند کرد. و این یعنی افزایش نرخ پرش سایت. در نتیجه باید سیاست‌های ریسپانسیو ساختن سایت را جدی بگیرید. این یعنی مطمئن شوید که سایت شما در دستگاه‌های مختلف مثل انواع موبایل‌های هوشمند و تبلت‌ها، به تناسب با ابعاد صفحه نمایش دستگاه نمایش داده می‌شود و گشت و گذار در آن برای کاربران موبایلی راحت است.
راهکار: استفاده از برچسب های viewport

  • متا تگ viewport چیست؟

هدف از به وجود آمدن متاتگ های Viewport ریسپانسیو کردن سایت ها بود. پس قبل از اینکه به تعریف و نحوه استفاده از آنها بپردازیم بیایید مفهوم سایت های ریسپانسیو یا واکنش گرا را با هم بررسی کنیم.

سایت ریسپانسیو یا واکنش گرا به سایتی گفته می شود که به طور خودکار اندازه صفحاتش را با اندازه صفحه نمایش دستگاه تطابق می‌دهد. وظیفه انجام این کار بر عهده همان متا تگ های Viewport است. Viewport ها بخش کلیدی یک وب سایت واکنش گرا هستند و باعث می شوند که سایت شما در دستگاه های مختلف مثل موبایل و تبلت به خوبی دیده شوند.

  • پارامترهای متا تگ viewport
1. پارامتر width=device-width

قسمت width=device-width عرض صفحه را مشخص می‌کند. در واقع این قسمت کاری می‌کند که عرض صفحه وب با عرض صفحه نمایش یکی شود.

2. پارامتر initial-scale=1.0

initial-scale=1.0 سطح بزرگنمایی اولیه صفحه را هنگام اولین بارگذاری آن توسط مرورگر تنظیم می‌کند.

  • نحوه ایجاد متاتگ Viewport

HTML5 روشی را در اختیار شما قرار داد تا طراحان وب از طریق برچسب <meta> بتوانند viewport را تحت کنترل خود داشته باشند.

شما باید متا تگ ویوپورت را طبق دستور پایین در تمام صفحات وب خود وارد کنید:

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">

متاتگ viewport به مرورگرها می‌گوید که چگونه مقیاس و ابعاد یک صفحه را کنترل کنند.

14. استفاده از اسکیما مارک آپ

به کارگیری اسکیما مارک آپ جزو اقداماتی است که تأثیر مستقیمی در افزایش بازدید سایت ندارد؛ اما به طور غیر مستقیم چرا ! با افزودن کدهای اسکیما به سایت، رتبه سایت شما در گوگل افزایش می باید و با قرار گرفتن در صفحه اول گوگل مخصوصا 3 رتبه برتر آن ترافیک سایتتان افزایش می یابد. چرا که با به کارگیری اسکیما مارک آپ (و یا یک فرمت میکرو دیتا دیگر) شما به ربات‌های موتور جستجو کمک می‌کنید تا راحت‌تر سایت شما را زیر و رو کنند و مطالب آن را دسته بندی نمایند. همچنین داشتن یک اسکیما مارک آپ اصولی برای سئو باعث خواهد شد تا اسنیپت‌های ارزشمندی دریافت کنید که روی افزایش نرخ کلیک (CTR) کاربران مؤثر است.

15. به روز رسانی محتوا به شکل منظم

در قسمت های قبلی به ارزش محتوای همیشه سبز اشاره کردیم؛ اما سبزترین محتواها نیز در طول زمان به تدریج ارزش اولیه خود را از دست می‌دهند و باید به روز رسانی شوند تا همچنان بتوانند مخاطبان مورد نظر را جذب کنند. حتی اگر پست شما هنوز در صفحه اول سرچ گوگل است، نباید به روز رسانی را پشت گوش انداخت. وقتی که صفحه خود را به روز رسانی کنید و تاریخ انتشار آن را آپدیت نمایید، خواهید دید که محتوای شما چند پله در نتایج سرچ گوگل بالاتر می‌رود و ترافیک ورودی آن افزایش قابل توجهی خواهد داشت.
البته اینکه فقط چند کلمه را تغییر دهید و یا چند جمله اضافه کنید برای به روز رسانی کافی نیست و گوگل نیز متوجه این موضوع خواهد بود. برای آن که به روز رسانی محتوای همیشه سبز را به شکل اصولی انجام دهید که منجر به افزایش ترافیک سایت شود، این استراتژی‌ها را مد نظر قرار دهید:

• اطلاعات و آمار و ارقام موجود در محتوا را آپدیت کرده و اطلاعات جدید اضافه کنید

• تصاویر تاریخ گذشته را با تصاویر جذاب و تصویرسازی‌های جدید برای انتقال مفاهیم جایگزین کنید

• لینک‌های جدیدی به منابع تازه‌تر بدهید

• لینک‌ها ی خراب را اصلاح کنید

• با استفاده از گزارش سرچ کنسول کلمات کلیدی جدیدی را که در انها رتبه گرفته اید در صفحات سایتتان پخش کنید.

• متا تایتل و متا دیسکریپشن خود را به روز رسانی کنید و سعی کنید کلمات کلیدی را به شکل اصولی در آنها به کار برید.

16. ساخت بک لینک های با کیفیت

از نظر گوگل یکی از مهم‌ترین عوامل برای رتبه بندی سایت‌ها، کمیت و کیفیت بک لینک‌هایی است که یک وب سایت دریافت می‌کند. هر چقدر که تعداد بیشتری بک لینک از وب سایت‌های معتبر با DAبالا دریافت کنید، DA وPA وب سایت شما نیز بالاتر خواهد رفت. به دنبال افزایش DA ، رتبه سایت شما نیز بهبود خواهد یافت و در نتیجه شاهد افزایش بازدید سایت خواهید بود. بگذریم که خود بک لینک هم به تنهایی منجر به هدایت کاربران از وب سایت‌های دیگر به وب سایت شما خواهد بود.

استراتژی‌های کارآمد برای لینک سازی وب سایت کم نیستند و ما در اینجا به دو مورد از آنها اشاره می‌کنیم:

• با استفاده از ابزارهای آنالیز بک لینک(که یک محتوای کامل راجب آنها در وینت سئو منتشر کرده ایم) بک لینک های رقبا را بررسی کنید و اگر سایت های ارجاع دهنده شان اتوریتی بالا و اسپم اسکور پایین داشتند شما هم از آنها بک لینک بگیرید.
• محتواهای اورجینال و با کیفیت تولید کنید؛ طوری که دیگر وب سایت‌ها مجبور شوند به صفحه شما بک لینک بدهند.( بک لینک طبیعی که بهترین نوع بک لینک است)
• استفاده از تکنیک گوگل سایتس

تکنیک های ساخت بک لینک قدرتمند

 

 

هدایت ترافیک بیشتر به سمت سایت از طریق شبکه‌های اجتماعی

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی فواید بسیاری دارد که یکی از آنها هدایت ترافیک به وب سایت شما است. در اینجا چند راهکار اثبات شده برای تبدیل این پلتفرم‌های عظیم به یک هدایتگر ترافیک به سمت وب سایت شما را معرفی می‌کنیم.

17. تبلیغ محتواهایتان در شبکه‌های اجتماعی

اینکه محتوای با کیفیت و عالی تولید کنید و سپس امیدوار باشید تا مردم آن را پیدا کنند کافی نیست. باید خودتان دست به کار شده و برای تبلیغ یا همان پروموت محتوای خود بکوشید. از صفحات و کانال‌های پر طرفدار در شبکه‌های اجتماعی بخواهید تا محتوای شما را برای مخاطبینی که به کسب و کار شما مربوط هستند تبلیغ کنند.( در نظر داشته باشید که انجام این کار رایگان نیست و شما باید به صاحبین آن صفحات و کانال ها مقداری پول بپردازید.) توییتر برای تبلیغات کوتاه و وسوسه‌ کننده مناسب است و گوگل بیزینس نیز برای هدایت سرچ‌های لوکال یا همان محلی به سمت کسب و کار شما کارایی دارد.( متاسفانه گوگل بیزینس در ایران تحریم است.)
اگر کسب و کار شما B2C است (یعنی محصولات خود را مستقیماً به مشتری می‌فروشید)، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر تصویر مثل پینترست و اینستاگرام تأثیر فوق‌العاده‌ای بر افزایش درآمد وب سایت شما خواهد گذاشت. این کار نه تنها باعث هدایت ترافیک به وب سایت شما می‌شود، بلکه هر چقدر که بیشتر محتوای شما دیده شود، رشد و توسعه بک لینک‌های شما نیز افزایش خواهد یافت.

 

چگونه یک اینستاگرام حرفه ای داشته باشیم؟

 

18. از هشتگ استفاده کنید

در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، هشتگ یک ابزار رایگان و البته مؤثر است. وقتی که محتوای خود را در لینکدین، توییتر، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی هشتگ‌محور قرار می‌دهید، حتماً از هشتگ‌های مرتبط برای افزایش نفوذ پست‌های خود استفاده کنید. استفاده از هشتگ‌های پر مخاطب و مرتبط باعث می‌شود تا شانس بیشتری برای برقراری ارتباط با جمعیت هدف خود داشته باشید. این جمعیت همان کاربرانی هستند که احتمال بیشتری دارد تا محتوای شما را بخوانند و حتی آن را با دیگران نیز به اشتراک بگذارند.

19. بلندگوها را هدف قرار دهید

این یک اصطلاح است که از یکی از سایت های خارجی یاد گرفتیم و اکنون می خواهیم آن را با شما به اشتراک بگذاریم. منظور از بلندگوها افراد و صفحاتی هستند که در زمینه مرتبط با کسب و کار شما فعالیت می‌کنند و مخاطبین بسیاری دارند؛ بنابراین سعی کنید در محتواهای خود علاوه بر مشتری‌ها، این افراد و صفحات تاثیرگذار را نیز هدف قرار دهید تا از آنها برای بازاریابی شبکه‌های اجتماعی بهره ببرید. از جمله بلندگوهای مؤثر در شبکه‌های اجتماعی می‌شود به این موارد اشاره کرد:

• انتشارات صنعتی: ژورنال‌های تجاری، سایت‌های خبری، بلاگ‌ برندهای مشهور و اینفلوئنسرهای شبکه‌های اجتماعی

• منابع تاثیرگذار خارجی: خبرنگاران شناخته شده در رسانه و اینفلوئنسرهایی که خارج از حیطه کسب و کار شما فعالیت می‌کنند

• مشتری‌های سرشناس: افراد مشهوری که می‌توانند از محصولات و خدمات شما استفاده کنند و آن را به دیگران توصیه نمایند. به طور کلی افرادی که شبکه‌های ارتباطی گسترده دارند می‌توانند در این دسته قرار بگیرند.

20. مقالات داخلی برای لینکدین بنویسید

لینکدین بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی جهان برای مشاغل و حرفه‌ها است. در نتیجه نباید از پتانسیل این پلتفرم بزرگ و تخصصی در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی غافل شوید. انتشار مقالات روی لینکدین به شکل منظم تأثیر قابل توجهی روی افزایش ترافیک سایت شما خواهد داشت و همچنین باعث افزایش بازدیدکنندگان صفحه شرکت شما در لینکدین و افزایش شهرت شما خواهد شد. برای مقالات در لینکدین لازم نیست خیلی خود را به دردسر بیندازید. کافی است نقطه نظر خود را نسبت به اخبار جاری در حیطه کسب و کار خود پست کنید و یا یکی از مقالات اخیر خود را با هدف ارائه در لینکدین ویرایش نمایید.

21. استفاده از دکمه‌های اشتراک گذاری در شکبه‌های اجتماعی

یک راهکار ساده برای هدایت ترافیک به سمت وب سایت استفاده از دکمه‌های اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی است. این دکمه‌ها به بازدیدکنندگان اجازه می‌دهد تا صرفاً با چند کلیک، محتوای شما را در صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند.

یک راهکار دیگر در این زمینه استفاده از قابلیت click-to-Tweet است. این قابلیت به بازدیدکننده امکان می‌دهد تا صرفاً با یک کلیک، متن توییتی که شما از قبل آماده کرده‌اید را در توییتر خود به اشتراک بگذارد. این متن حاوی لینک محتوای شما خواهد بود و سایر کاربران را دعوت می‌کند تا از محتوای مورد نظر دیدن کنند.

22. تحلیل مداوم رقبا

اگر تا به حال از نرم افزارهایی مثل BuzzSumo برای تحت نظر گرفتن رقبای خود استفاده نکرده‌اید، وقت آن است تا این کار را انجام دهید و نگذارید آنها از شما جلو بزنند. این ابزار به شما کمک می‌کند تا ببینید سایت‌ها و محتواهای مورد نظر شما چه عملکردی در شبکه‌های اجتماعی دارند. در واقع این ابزار نحوه استقبال مخاطبین شبکه‌های اجتماعی از سایت‌ها و صفحات مشخص را ارزیابی می‌کند و اطلاعات مربوطه را به شما ارائه می‌دهد.
از این طریق شما می‌توانید بفهمید که در حال حاضر چه محتواهایی روی بورس هستند و برای مخاطبین شبکه‌های اجتماعی جذابیت دارند. همچنین می‌توانید درک خوبی از استراتژی‌های محتوایی رقبای خود داشته باشید و با استفاده از نقاط ضعف و قوت آنها، محتواهای جدیدی تولید کنید که شانس بیشتری برای دیده شدن دارند.

23. ساخت یک تقویم محتوای مناسب

زمان بندی انتشار پست‌ها در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی یک اصل مهم محسوب می‌شود. بعد از مدتی فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، می‌توانید با استفاده از ابزارهای موجود در همین شبکه‌ها متوجه شوید که انتشار محتوا در چه ساعات و روزهایی از هفته بیشترین بازخورد را دارد. سعی کنید به تدریج برنامه مشخصی برای زمان بندی انتشار پست‌ها در نظر بگیرید تا بتوانید توجه حداکثر تعداد مخاطبین از جمعیت هدف را به خود جلب کنید.

 

 

سایر راهکارهای افزایش ترافیک سایت

علاوه بر راهکارهای فوق، راهکارهای جانبی نیز هستند که در افزایش بازدید وب سایت شما تأثیر مستقیم یا غیر مستقیم خواهند گذاشت. این راهکارها را در این بخش مرور می‌کنیم:

24. نحوه جذب ترافیک برای وب سایت با استفاده از لیستینگ‌ها

یک منبع ایده آل برای هدایت ترافیک به وب سایت، استفاده از لیستینگ‌ها است. منظور از لیستینگ‌، مراجعی هستند که کسب و کارهای مشابه را بر اساس فیلترهای مختلف مثل موقعیت جغرافیایی لیست می‌کنند؛ اما تنها افزودن کسب و کار خودتان به یک لیست کافی نیست. نکته کلیدی این است که با بهینه سازی وب سایت خود برای لیستینگ، رتبه بالایی در لیست‌های پر طرفدار پیدا کنید تا شانس بیشتری برای جلب توجه مخاطب داشته باشید.
سایت‌های رایگان فراوانی هستند که خدمات لیستینگ را به کسب و کارها ارائه می‌دهند؛ اما بدیهی است که هیچ کدام از آن‌ها به اندازه پروفایل شما در گوگل بیزینس اهمیت ندارند. چرا که با بهینه سازی پروفایل گوگل بیزینس خود، شانس بالایی برای نمایش داده شدن در گوگل مپ و همچنین سرچ گوگل خواهید داشت. بعد از گوگل، فیسبوک نیز در رده دوم لیستینگ‌های معتبر در سطح جهان قرار دارد. سپس سایت‌های لیستینگ سرشناس مثل Yelp و Angie’s List قرار دارند که روزانه کاربران پر شماری به آنها سر می‌زنند.
برای بهینه سازی وب سایت در لیستینگ این نکات را در نظر بگیرید:

• فرم‌های مربوطه را به شکل کامل پر نمایید.

• دسته بندی کسب و کار خود را ذکر کنید.

• در لیستینگ‌های مختلف از اطلاعات یکسان و نامتناقض استفاده کنید.

• به بازخوردها اهمیت داده و به آنها پاسخ دهید.

• تصاویر مربوطه را اضافه کنید.

• به طور منظم اطلاعات پروفایل را به روز رسانی کنید.

در تصویر زیر می‌بینید که یک لیستینگ اصولی باعث شده تا گزینه هدایت به وب سایت یک کسب و کار نیز در نتایج سرچ نشان داده شود.

افزایش میزان بازدید از سایت توسط لیستینگ ها

25. شرکت در فروم ها و انجمن های مختلف

روی دیگر سکه این است که شما خودتان هم می‌توانید در فروم‌ها و شبکه‌های اجتماعی مختلف به بحث و تبادل نظر بپردازید و اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید. اگر قوانین گروه اجازه داد، می‌توانید لینک مطالب وب سایت خود را نیز ضمیمه بحث کنید. توجه داشته باشید که لازم نیست در هر پیام و بحثی به مطالب وب سایت خود لینک بدهید. بلکه صرفاً در موارد کاملاً مرتبط و زمانی که محتوای شما حاوی نکته مهمی است که به بحث گروه مربوط است، آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.
چرا که در اینجا هدف اصلی افزایش ترافیک وب سایت نیست. بلکه قرار است با افرادی که در زمینه کسب و کار شما فعال هستند ارتباط برقرار کرده و به آنها نشان دهید که در وب سایت شما محتواهای ارزشمندی تولید می‌شود. سپس آنها خودشان دست به تحقیق زده و اگر سایت شما مطالب مفیدی داشته باشد، آن را به دوستان خود نیز نشان خواهند داد.

26. محتوای خود را در وب سایت‌های اگریگیتور(Aggregator) ثبت کنید

  • اگریگیتور (Aggregator) چیست؟

اگریگیتور یا تجمیع‌گر اخبار، یک پلتفرم دیجیتالی هست که مقالات خبری و پست‌های وبلاگی را از چندین منبع آنلاین جمع‌آوری میکند و آنها را در یک مکان سازماندهی میکند.

  • اهمیت سایت های Aggregator در افزایش ترافیک سایت

اگر یک بلاگ داشته باشید، احتمالاً بلاگ شما یک فید RSS دارد که به سایت‌های اگریگیتور اجازه می‌دهد تا آخرین محتواهای منتشر شده را در دسته بندی‌های مشخص نشان دهند. بسیاری از افراد از سایت‌های اگریگیتور برای پیدا کردن پست‌های جدید در خصوص موضوعات مورد علاقه خود در سطح اینترنت استفاده می‌کنند. اکثر اگریگیتورها به شکل رایگان مطالب شما را در لیست خود قرار می‌دهند و باعث هدایت ترافیک به وب سایت شما می‌شوند. هرچند بعضی از وب سایت‌های اگریگیتور نیز وجود دارند که برای عضویت در آنها باید حق اشتراک بدهید.

RSS Feed چیست و چه مزایایی دارد؟

RSS مخفف عبارت Really Simple Syndication است که به شما این امکان را می دهد ز آخرین بروزرسانی سایت های موردنظرتان باخبر شوید. در واقع RSS یک ابزار با ساختار XML تلقی می شود که شامل متن کامل یا خلاصه همراه با جزییاتی مانند تاریخ منتشرشده، نام نویسنده و … است. این ابزار چکیده از محتوای سایت را در قالب یک متن قابل فهم برای کاربران فراهم می کند و با ناشران اجازه می دهد محتوای سایت خود را در یک ار اس اس ریدر قرار دهند تا کاربران سایتشان بتوانند از آنها استفاده کنند.

بهترین سرویس‌های آنلاین RSS Reader

Feedreader Online

Feedly

Feedspot

Good News

27. ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیل یکی از پرکاربردترین روش های بازاریابی به شمار می رود که به عنوان یک کانال مهم بازاریابی در سئو در نظر گرفته می شود. در این روش از بازاریابی کسب و کارها از ایمیل برای ارسال پیام به مخاطبان هدف در راستای جذب مشتریان جدید و حفظ رابطه با مشتریان قدیمی استفاده می کنند. محتوای پیام شما می‌تواند شامل تبلیغات، محتوای اموزشی، تخفیف‌ها و پیشنهادات جذاب و ... باشد.
فقط حواستان باشد که مخاطبین خود را با ارسال بیش از حد پیام خسته نکنید و یا در یک ایمیل تعداد زیادی لینک قرار ندهید. حتی یک ایمیل در هفته نیز می‌تواند استراتژی قابل قبولی برای این نوع از بازاریابی باشد.

28. یک ابزار رایگان بسازید

چه چیزی از محتوای رایگان بهتر‌ است؟ یک ابزار رایگان. بسته به زمینه فعالیت کسب و کار شما، این ابزار می‌تواند هر چیزی باشد. از ماشین‌ حساب گرفته تا کوییز و سرگرمی. نکته کلیدی در خصوص طراحی ابزار رایگان این است که باید ابزاری بسازید که برای بارها و بارها قابل استفاده باشد. طوری که کاربران مایل باشند هر چند وقت یک بار به سایت شما برگشته و از ابزاری که در اختیار آنها قرار دادید لذت ببرند.
خیلی از سایت های خارجی برای تبلیغ سایت خود و گرفتن بازدید بیشتر، ابزار های رایگان وحتی پولی می سازند. مثل سایت MoZ که علاوه بر انتشار محتواهای آموزشی در رابطه با سئو کلی ابزار رایگان و پولی نیز برای انجام خدمات سئو دارد یا حتی سایت شخصی نیل پاتل، معروف ترین سئوکار و دیجیتال مارکتر در دنیا، که ابزار Ubbersuggest را برای تحقیق کلمات کلیدی، آنالیز بک لینک و تحلیل رقبای سئو سایت و ... در سایت خود تولید کرده است.

29. تبلیغات

اگرچه این راهکار جزو معدود راهکارهای غیر رایگان در این مطلب است، اما اگر استراتژی تبلیغاتی مناسبی را انتخاب کنید خواهید دید که چند برابر سرمایه گذاری که کردید، سود به دست خواهید آورد. بالا بردن سئو سایت و بهینه سازی وب سایت یک کار واجب و فوق‌العاده مفید است؛ اما حقیقت این است که برای رسیدن به نقطه مطلوب باید چند ماهی به شکل مدوام محتوا تولید کنید، لینک سازی کنید، نظر مثبت موتورهای جستجو را جلب کنید و غیره. به طور همزمان، برای آنکه به رشد وب سایت خود سرعت بیشتری بدهید می‌توانید از ابزارهای تبلیغاتی مثل گوگل ادوردز استفاده نمایید.
البته استراتژی‌های تبلیغاتی در بازاریابی اینترنتی بسیار متنوع بوده و هر کدام نقاط ضعف و قوت خود را دارند. برای مثال استفاده از سرویس گوگل ادز و یا هدف قرار دادن کلمات کلیدی تجاری بخشی از استراتژی‌های مؤثر تبلیغاتی هستند که توسط خود گوگل به فروش می‌رسند. قبل از دست به جیب شدن و راه اندازی کمپین تبلیغاتی، حتماً با متخصصین این حوزه مشورت کنید تا با توجه به اهداف وب سایت شما و برنامه‌ای که برای افزایش درآمد وب سایت دارید، بهترین استراتژی تبلیغاتی را برگزینید.

 

 

ابزارهای مفید برای هدایت ترافیک به سمت وب سایت

در قسمت انتهایی این مطلب، به معرفی ابزارهای مفید برای مدیریت و جذب ترافیک برای وب سایت می‌پردازیم. به غیر از مورد ۳1، بقیه ابزارهایی که در ادامه می‌خوانید کاملاً رایگان هستند.

30. گوگل آنالیتیکس

گوگل آنالیتیکس یک منبع ارزشمند از اطلاعات است که نمی‌شود روی آن قیمت گذاشت. این ابزار اطلاعات مفید و مهمی را درباره همه جنبه‌های وب سایت در اختیار شما قرار می‌دهد. از محبوب‌ترین صفحات سایت گرفته تا دموگرافی بازدیدکنندگان سایت. در این ابزار، توجه ویژه‌ای به معیارهای سئو داشته باشید و از اطلاعات آن برای تعیین استراتژی‌های محتوایی و تبلیغاتی استفاده کنید.
ببینید که کدام موضوعات نزد کاربران شما از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. پروفایل دموگرافیک بازدیدکنندگان را بررسی کنید و ببینید که از کدام کانال‌ها به سمت سایت شما روانه شده‌اند و از همه این اطلاعات برای بهبود عملکرد وب سایت بهره ببرید.

31. سرچ کنسول

سرچ کنسول یکی از ابزارهای رایگان گوگل برای سئو سایت است که اطلاعات مفیدی از کلمات کلیدی و عملکرد صفحات وب سایت به شما می دهد. در ادامه به سه مورد از مهمترین کاربردهای این ابزار سئو می پردازیم:

• کاربران با چه عبارتها و کلماتی (Quary) وارد سایت شما شده اند.

سرچ کنسول یک ابزار فوق‌العاده مفید است که به شما نشان می‌دهد کاربران با سرچ چه عبارت‌هایی به سایت و محتوای موجود در صفحات شما دست پیدا کردند. با استفاده از این اطلاعات می‌توانید مطمئن شوید که آیا محتواهای شما دقیقاً جمعیت هدف مورد نظر شما را جذب کرده است یا نه.

• کشف کلمات کلیدی جدید

همچنین می‌توانید کلمات کلیدی جدیدی را که از آنها غافل بودید کشف کنید و برای محتواهای جدید و یا به روز رسانی محتواهای قدیمی از آنها استفاده کنید.

• تعداد کلیک، میزان بازدید، میزان نرخ کلیک و رتبه کلمات کلیدی سایت
• ارورها و مشکلات مربوط به عدم ایندکس شدن صفحات وب سایت

32. ابزارهای سئو

ابزارهای سئو همه کاره مثل Semrush و Ahrefs مجموعه‌ای از همه ابزارهای لازم برای آنالیز وب سایت و بهینه سازی آن را در اختیار شما قرار می‌دهند. از آنالیز بک لینک گرفته تا آنالیز SERP، شناسایی خلأ‌ محتوایی، فرصت‌های بهبود رتبه بندی در گوگل، نمره دهی به سایت و... بخشی از قابلیت‌های این سرویس‌های همه کاره هستند. علاوه بر اینها، شما حتی می‌توانید از این سرویس‌ها برای آنالیز رقبای خود و تحت نظر گرفتن نحوه عملکرد آنها نیز استفاده کنید.

 

Ahrefs vs Semrush

 

در کنار دو ابزار معرفی شده در قسمت بالا، ابزار MoZ هم یکی از پرکاربردترین ابزارهایی است که اکثر سئوکاران حرفه ای از آن برای انجام کارهای مختلف در سئو استفاده می کنند. یکی از مهم ترین قابلیت های این ابزار تحلیل رقبای سئو سایت می باشد. تحلیل رقبا یکی از مهم ترین اقدامات در فرایند سئو سایت می باشد که دیدی جامع و کامل نسبت به کاری که قرار است بکنید و مسیری که پیش رو دارید به شما می دهد. در این مقاله از وینت سئو به طور کامل نحوه استفاده از این قابلیت ابزار MoZ را به شما آموزش داده ایم. برای مشاهده روی لینک زیر کلیک کنید:

 

تحلیل رقبای سئو سایت

 

33. ارزیابی وب سایت

سرویس‌های نمره دهی به وب سایت که به website graders مشهور هستند، جنبه‌های مختلف وب سایت شما را آنالیز کرده و به آن نمره می‌دهند. همچنین با شناسایی نقاط ضعف و قوت وب سایت، این سرویس‌ها راهکارهای پیشنهادی را برای ارتقا وب سایت نیز به شما ارائه می‌دهند. سعی کنید به طور مرتب از خدمات این گونه سرویس‌ها استفاده کنید تا همیشه روند پیشرفت وب سایت خود را تحت نظر داشته باشید و به تدریج آن را توسعه دهید. چرا که کمتر چیزی مثل نقد سازنده و منصفانه این سرویس‌ها می‌تواند باعث پیشرفت وب سایت شما شود.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ با ما از طریق این شماره زیر در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو02122057358

 

جمع بندی راهکارهای افزایش ترافیک سایت

در پایان، بیایید یک بار دیگر این 33 راهکار را به شکل خلاصه مرور کنیم:

1. ایجاد بلاگ

2.استفاده از محتوای همیشه سبز

3. انتخاب سرتیترهای جذاب و گیرا

4. دعوت از دیگران به عنوان بلاگ نویس مهمان در سایت شما

5. خلق تصاویر چشم نواز

6. به کارگیری ویدئو

7. کلمات کلیدی هدف

8. کلمات کلیدی بلند

9. جایگذاری استراتژیک کلمات کلیدی

10. بهینه سازی ظاهر SERP

11. لینک سازی داخلی

12. بهبود سرعت صفحات سایت

13. ریسپانسیو ساختن سایت

14. به کارگیری اسکیما مارک آپ

15. به روز رسانی محتوا به شکل منظم

16. بک لینک سازی

17. پروموت کردن محتواهایتان در شبکه‌های اجتماعی

18. از هشتگ استفاده کنید.

19. بلندگوها را هدف قرار دهید.

20. مقالات داخلی برای لینکدین بنویسید.

21. دکمه‌های اشتراک گذاری در شکبه‌های اجتماعی را اضافه کنید.

22. رقبای خود را تحت نظر بگیرید.

23. تقویم محتوا بسازید

24. ثبت نام در لیستینگ ها

25. در فروم‌ها فعالیت کنید.

26. محتوای خود را در وب سایت‌های اگریگیتور ثبت کنید.

27. ایمیل مارکتینگ

28. یک ابزار رایگان بسازید.

29. تبلیغ کنید.

30. معیارهای سئو را در گوگل آنالیتیکس بررسی کنید.

31. درسرچ کنسول گوگل سرچ‌های منتهی به سایت خود را مشاهده کنید.

32. با استفاده از ابزارهای سئو، SERP را آنالیز کنید.

33. وب سایت خود را در معرض ارزیابی قرار دهید.

توجه داشته باشید که یک کسب و کار موفق کم و بیش از همه این راهکارها برای افزایش ترافیک سایت خود استفاده می‌کند. شما نیز سعی کنید تا جای ممکن از مزایا و قابلیت‌های تمامی این راهکارها به نفع خود و کسب و کارتان استفاده کرده تا شاهد رشد وب سایت و افزایش درآمد آن باشید.

1 1 1 1 1

دیدگاه ها (0)

  1. ارسال دیدگاه
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
کد امنیتی