بهترین راهنمای گام به گام سئو در ۲۰۲۰

بهترین راهنمای گام به گام سئو در 2023

آیا این مطلب را به وسیله سرچ گوگل پیدا کرده اید؟ خب این نشان می دهد که استراتژی های سئوی ما چقدر خوب کار می کند!

در این مطلب به طور دقیق تکنیک هایی که باعث می شوند به طور ماهانه حدود دویست هزار بازدیدکننده را به شکل ارگانیک جذب کنید معرفی کرده ایم.

مفاهیم پایه سئو

سئو چیست؟

چرا سئو مهم است؟

چه عواملی بر سئو تأثیر می گذارند؟

۸ عامل مهم درزمینهٔ سئو آن – پیج برای رسیدن به قله رتبه بندی گوگل

۳ عامل بسیار مهم در سئو آف – پیج

چگونه می توانید موتورهای سرچ را تسخیر کنید؟

اهمیت بک لینک ها در سئو

بهترین ابزار های سئو در سال 2023

ابزارهای ضروری سئو

استراتژی گام به گام برای بهبود سئو در هر سایتی

راهی دیگر برای یافتن کلمات کلیدی با استفاده از کنسول سرچ

چطور از فیوچرد اسنیپت ها به نفع خود استفاده کنیم

جمع بندی

 

 

 

نویسنده این مطلب بیش از هفت سال سابقه در زمینه سئو دارد و می گوید در تمام این هفت سال، هر اطلاعاتی از سئو که در دسترس او قرار داشته است را مطالعه کرده و از آن ها استفاده کرده است.

در این راهنما تمام این اطلاعات جمع آوری شده اند. همچنین تکنیک های جدیدی که به خصوص در سال 2023 جواب داده اند نیز به آن ها اضافه شده است.

به شما تضمین می کنم که حتی اگر یک متخصص با سابقه در امر سئو باشید، باز هم در این مطلب نکات جدیدی را خواهید دید که می توانند به شما کمک کنند تا رتبه سایت وردپرس یا بلاگ خود را در گوگل بالاتر ببرید. (حتی ممکن است همه چیز را درباره  Rankbrain از این مطلب یاد بگیرید.

بی تعارف می گویم، این مطلب با دیگر مطالب در خصوص سئو تفاوت های مهمی دارد. در این مطلب نه تنها به شما تکنیک های جدید و مهم سئو آموزش داده خواهد شد، بلکه تمام پلاگین ها، ابزارها و آموزش های جانبی که برای اجرای این تکنیک ها نیاز دارید نیز در این مطلب لینک شده اند. این مطلب هم برای افراد حرفه ای و متخصص در سئو و هم افراد مبتدی و تازه کار مفید است و هر دو دسته از این افراد می توانند از این مطلب استفاده کنند.

در اکثر استراتژی هایی که در ادامه به آن ها می پردازیم، از پلاگین های وردپرس استفاده می شود اما این مطلب صرفاً مخصوص وردپرس نیست. اصول و قواعد بنیادی که به آن خواهیم پرداخت برای فروشگاه های شاپیفای، ووکامرس، مدیوم، بلاگر و سایت های سلف – هاست نیز کار می کند. علاوه بر این ها، حتی برای بهبود سئو یوتیوب نیز می توانید از این راهنما استفاده کنید.

 

اگر واقعاً می خواهید به نتایج مطلوب برسید و سئو خود را بهبود دهید، شما باید هر قدم از این راهنما را جدی بگیرید و آن را عملی کنید؛ بنابراین، این صفحه را بوکمارک کنید و حتی اگر شده هر چند روز یک بار به خواندن آن ادامه دهید تا زمانی که تمام مراحل آن را به طور کامل مطالعه کرده باشید.

 

 

مفاهیم پایه سئو

 

 

سئو چیست؟

سئو مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی موتورهای جست و جو است. در واقع سئو یک نوع مهندسی معکوس است که در آن تمرکز بر این است که نحوه عملکرد موتورهای جست و جو (مانند گوگل) درک شود تا بتوان در صفحه اول نتایج سرچ (SERP) جایگاه بهتری داشت.

 

 

چرا سئو مهم است؟

سئو احتمالاً مهمترین ابزار شما در دیجیتال مارکتینگ است که به وسیله آن می توانید از رقبای خود پیشی بگیرید.

یک سئو قوی به شما کمک می کند ترافیک ارگانیک و رایگان دریافت کنید. ترافیکی که در غیر این صورت برای دریافت آن باید پول پرداخت کنید (مانند تبلیغ در گوگل و فیسبوک). به طور خلاصه می شود گفت داشتن سئو قوی و رتبه برتر در صفحه اول نتایج سرچ گوگل، هم یک علم است و هم یک هنر.

در این روزها، اگر در نتایج جست و جو در صفحه اول نباشید، تقریباً هیچ ترافیکی دریافت نخواهید کرد؛ بنابراین اگر می خواهید در دنیای اینترنت حضور مؤثر و پررنگی داشته باشید باید روی ماجرای بهینه سازی موتورهای جست و جو کار کنید.

اگر در زمینه کلمات کلیدی مرتبط با فعالیت خودتان تبدیل به یکی از سایت های برتر شوید و رتبه بالایی از موتورهای جست و جو دریافت کنید، نه تنها باعث شناخته تر شدن شما خواهد بود بلکه باعث می شود از رقبای خود یک سر و گردن بالاتر باشید. یک برند مشهور و شناخته شده، آمار فروش بیشتری نیز خواهد داشت.

حالا که به درکی واضح از مفهوم سئو و میزان اهمیت آن رسیده اید، به مطالعه این مطلب ادامه دهید تا ببینید چگونه می توانید سئو خود را به شکل حرفه ای ارتقا دهید.

 

 

چه عواملی بر سئو تأثیر می گذارند؟

سئو از عوامل متعددی تأثیر می پذیرد مانند قدرت و اعتبار دامنه روت شما (مثلاً impbrand.com)، دامنه جانبی شما (sub.impbrand.com) و خود URL شما ( https://impbrand.com/).

همچنین گوگل هزاران مورد دیگر را برای رتبه بندی سایت شما در نظر می گیرد. عواملی مانند به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی، سرعت سایت و غیره.

یادتان باشد، هدف گوگل این است که در همان چند نتیجه اول سرچ، بهترین اطلاعات را به بازدیدکننده بدهد. در نتیجه الگوریتم آن ها باید فاکتورهای مختلفی را آنالیز کند تا بتواند به این هدف دست یابد.

برای بررسی عوامل مؤثر بر سئو، آن ها را به دو دسته می شود تقسیم کرد. سئو آن – پیج و سئو آف – پیچ. آماده باشید که می خواهیم به آن ها بپردازیم.

 

 

۸ عامل مهم درزمینهٔ سئو آن – پیج برای رسیدن به قله رتبه بندی گوگل

منظور از سئو آن – پیج اقداماتی هستند که برای بهینه سازی ساختار خود سایت انجام می دهید. در ادامه مهمترین این اقدامات را لیست کرده ایم:

(نکته: در لیست هایی که در این مطلب می خوانید، مواردی که در ابتدای لیست قرار دارند از اهمیت بیشتری برخوردار هستند و تأثیر بزرگ تری نیز دارند.)

1. متا تایتل و متا دیسکریپشن خود را بهینه سازی کنید. افزونه  Yoast SEO  را برای سایت خود نصب کنید و مطمئن شوید که تمام پست های شما در سایت، چراغ سبز این افزونه را دریافت می کنند. در عنوان و دیسکریپشن مطالب خود حتماً از کلمات کلیدی استفاده کنید. با استفاده از Google Adwords می توانید کلمات کلیدی ارزشمند و پر استفاده را در رابطه با موضوع مورد نظر خود پیدا کنید.

2. CTR صفحه خود را با اضافه کردن یک یا سه کلمه کلیدی ثابت شده به عنوان و دیسکریپشن پست خود ارتقا دهید. این کلمات عبارت هستند از: امروز، همین حالا، گام به گام، ساده، راهنما. همچنین می توانید اعداد را هم اضافه کنید. مثل: ۲۲ تکنیک بازاریابی که باید همین امروز امتحان کنید. داشتن CTR قوی به شما کمک می کند تا سایت خود را به سمت رتبه های بالا هل دهید.

3. از URL هایی استفاده کنید که هم مشخص می کنند موضوع صفحه چیست و هم ساده و کوتاه هستند؛ مثلاً:

https://impbrand.com/blog

4. به سایت های معتبر و شناخته شده لینک کنید. مطالعات مختلف نشان می دهند که لینک کردن صفحات و محتوا ها به سایت های معتبر و شناخته شده مانند ویکی پدیا و هاروارد، باعث افزایش رتبه شما در گوگل می شود. حتماً در هر پست از سه الی چهار لینک خارجی استفاده کنید.

5. مطمئن شوید که سایت شما سریع لود می شود. گوگل بیان کرده است که سرعت لود صفحات سایت برای موتورهای جست و جو اهمیت دارد و بر ارزیابی سایت ها اثر گذار است. گوگل گفته است: سایت های سریع باعث ایجاد رضایت در کاربران می شوند و ما در مطالعات خود متوجه شده ایم که سایت هایی که کند پاسخ می دهند، بازدیدکنندگان کمتری دارند و افراد از آنها پرهیز می کنند.

کارهایی که می توانید برای افزایش سرعت سایت خود انجام دهید این ها هستند:

·      افزونه  WP Super Cache (استفاده از آن راحت است، امکانات کمی دارد) یا W3 Total Cache (استفاده از آن سخت است، امکانات زیادی دارد) را نصب کنید.

·      اگر سایت وردپرس دارید، برای کاهش حجم تصاویر یکی از افزونه های  Ewww Image Optimizer  یا  Shortpixels را نصب کنید.

اگر کاربر وردپرس نیستید، یکی از این راه ها را امتحان کنید:

·      فایل های HTML، JS و CSS خود را با استفاده از Gzip فشرده کنید (برای تصاویر کار نمی کند)

·      از یک شبکه توزیع محتوا (CDN) مانند  Amazon Cloudfront استفاده کنید. شبکه های توزیع محتوا سرورهایی هستند که در سراسر جهان قرار دارند و کپی های مختلفی از سایت شما در آن ها قرار دارد. با استفاده از این شبکه ها، شما می توانید بارگزاری صفحات سایت خود را بین سرورهای مختلف تقسیم کنید تا سرعت سایت بهبود یابد.

·      با استفاده از فتوشاپ تصاویر خود را برای سایت بهینه سازی کنید.

 

6.  حتماً و حتماً گواهی SSL دریافت کنید (مانند HTTPS). این گواهی باعث می شود تا سایت شما معتبر به نظر برسد و همچنین در صفحه نتایج سرچ نیز شما را جلو تر قرار می دهد. در این لینک میتوانید بیانیه رسمی گوگل درباره SSL را بخوانید.

7. یاد بگیرید که چگونه می توانید یک مقاله بی نقص با بیش از 2500 کلمه با رعایت سئو بنویسید. منظور از بی نقص، فقط رعایت عوامل مرتبط با سئو نیست. بلکه باید از لحاظ محتوایی نیز مقاله شما حرفی برای گفتن داشته باشد و نیاز کاربران را برطرف کند و شما هم بتوانید به وسیله آن کسب و کار خود را گسترش دهید.

8. به پست های خود مولتی مدیا اضافه کنید (مانند تصاویر و ویدیوها). با این کار سایت شما برای کاربران مفیدتر خواهد بود و وقت بیشتری در آن صرف می کنند.

 

به طور خلاصه اگر بخواهیم بگوییم، هدف از سئو آن – پیج این است که مطمئن شوید تجربه کاربری شما (UX) در سطح عالی قرار دارد. وقتی سئو آن – پیج را ردیف کردید، وقت آن است که برویم سراغ سئو آف – پیج ...

 

 

۳ عامل بسیار مهم در سئو آف – پیج

در اینجا سه عامل کلیدی که باید هنگام بهینه سازی سئو آف – پیج یا  off-page SEO در نظر داشته باشید را معرفی کرده ایم.

1. شما به هزاران هزار سیگنال از شبکه های اجتماعی نیاز خواهید داشت. بله گوگل به شدت به ترافیکی که از شبکه های اجتماعی دریافت می کند و اشتراک گذاری مقاله شما در این شبکه ها اهمیت می دهد. در اینجا ایده هایی برای دریافت این ترافیک معرفی می کنیم:

 

·      در تعداد زیادی (خیلی زیادی) از گروه های فیسبوکی مربوط به کسب و کار خود عضو شوید و به طور منظم لینک مقالات خود را در آن ها قرار دهید. هر بار که پست جدیدی گذاشتید، لینک آن را در گروه ها قرار دهید و بعد از دو سه ماه، آن ها را باز نشر هم بکنید. این کار باعث افزایش چشمگیر ترافیک شما خواهد شد. ضمن آن که هر لایک، کامنت و شیر نیز امتیاز شبکه های اجتماعی شما را بالاتر میبرد.

·      همانطور که احتمالاً تصور کرده اید، پست کردن لینک مقالات در صد ها گروه مختلف فیسبوکی می تواند کار بسیار دشوار و وقت گیری باشد. به همین جهت توصیه ما به شما این است که از یک دستیار برای اداره این امور استفاده کنید تا بتوانید در وقت خود صرفه جویی کنید و کارایی بیشتری داشته باشید.

 

2. هیچوقت برای به دست آوردن بک لینک های محکم و قدرتمند از سایت های معتبر و شناخته شده خیلی دیر نیست (یا حتی خیلی زود). در این مورد، کیفیت از کمیت مهم تر است و باید به دنبال جذب بک لینک از سایت های شناخته شده و معتبری باشید که روزانه هزاران بازدید دارند. داشتن بک لینک از سایتی مانند فوربز، ارزش بسیار بیشتری از صد ها سایت سطح پایین دارد. اگر چه، همین سایت های سطح پایین هم به شما کمک می کنند تا حجم بک لینک های خود را افزایش دهید. در ادامه راهکار های جذب بک لینک را می خوانید:

·      با نویسندگان فعال در زمینه کاری خود ارتباط برقرار کنید و با آن ها مراوده داشته باشید. یک راه خوب برای انجام این کار دعوت از آن ها برای نوشتن پستی اختصاصی در سایت شما، به عنوان نویسنده مهمان است. سپس از آن ها بخواهید تا در مقالاتشان به وب سایت شما لینک دهند و این رابطه را به شکل مداوم حفظ کنید. هر چقدر تعداد بلاگرها و نویسنده هایی که با شما در ارتباط هستند بیشتر باشد بهتر است. شما می توانید این افراد را از طریق شبکه های اجتماعی و یا بازاریابی ایمیلی پیدا کنید.

·      اگر کارآفرین هستید، می توانید با شرکت در پروژه های  Future Sharks  و  So Influential شرکت کنید و از برنامه های جذب بک لینک آن استفاده کنید.

3. برند سازی کنید. برندسازی کمک می کند تا در دراز مدت حتی ترافیک بیشتری نیز جذب کنید. فرض کنید موضوعی را سرچ کرده اید و در نتایج سرچ، دو سایت نیویورک تایمز و سایت فرضی Online News Net نمایش داده میشوند. قطعاً گزینه اول را ترجیح می دهید چرا که برند آن شناخته شده تر است. در ادامه بیشتر راجع به این موضوع می خوانیم.

 

·      بهینه سازی موتورهای جست و جو را فراموش کنید؛ وقت آن است که موتورهای جست و جو را تسخیر نمایید

 

حالا که مفاهیم ابتدایی سئو و راه های بهینه سازی آن را توضیح داده ایم، بیایید راجع به این موضوع صحبت کنیم که چگونه می توانید موتورهای سرچ را تسخیر کنید.

 

 

چگونه می توانید موتورهای سرچ را تسخیر کنید؟

با معرفی سیستم  Rankbrain، کسب رتبه اول در گوگل به دو فعالیت مهم بستگی دارد.

این دو عامل که برای تسخیر سرچ گوگل لازم هستند عبارت هستند از: محتوای فوق العاده + بک لینک های با کیفیت.

بیایید اول به محتوا بپردازیم.

مقاله مرتبط: آیا می خواهید بدانید که دیگر متخصصین سئو چه روند هایی را برای سال پیش رو پیشبینی کرده اند؟

یک مقاله باید چقدر طولانی باشد تا بتواند در صفحه اول نتایج سرچ (  SERP ) جای بگیرد؟

به طور کلی، محتوای طولانی در مقایسه با محتواهای کوتاه شانس بیشتری برای دیده شدن در سئو دارد.

در یک تحقیق که در آن بیش از یک میلیون بلاگ پست مورد مطالعه قرار گرفتند، محققین دریافتند که اندازه ایده آل برای یک بلاگ پست حداقل ۱۹۰۰ کلمه است که در گراف زیر آن را می بینید:

 

تولید محتوا

 

 

مقاله های ۳۰۰ کلمه ای شانس زیادی برای موفقیت در دراز مدت ندارند. به این دلیل که کاربران روی لینک آن مقاله در سایت شما کلیک می کنند، در عرض سی ثانیه مقاله را می خوانند و سایت را می بندند. در این مدت کوتاه، شما شانس کمی برای تبدیل بازدیدکننده به مشتری دارید.

همچنین، مقالات طولانی تر توزیع مناسب تر و ایده آلی از کلمات کلیدی در طول کل متن دارند. این را مقایسه کنید با یک مقاله سیصد کلمه ای که بیش از پنجاه کلمه آن را کلمات کلیدی تشکیل می دهند و غلظت آن ها بیش از حد بالا است.

·      نکته: به ساختار همین مطلب که دارید می خوانید دقت کنید. ببینید که چطور به طور طبیعی مجبور شده ام تا از مترادف های متنوع برای کلمات کلید خود که هدف من هستند استفاده کنم: «چطور سئو را ارتقا دهیم»، «نکات و تکنیک های سئو»، بهینه سازی موتورهای جست و جو در وردپرس» و غیره. همچنین توجه داشته باشید که در هدینگ های مختلف نیز از کلمات کلیدی استفاده کرده ام.

از همه مهم تر، محتوای طولانی باعث می شود تا کاربر وقت بیشتری در سایت شما صرف کند (که به آن زمان DWELL می گویند). این عامل مهمی در رده بندی سایت ها برای گوگل و دیگر موتورهای سرچ است.

استراتژی کلی این است که بلاگ پستی بنویسید که ارزشمند و کارآمد باشد. امیدوارم این مطلب نیز جزو این بلاگ پست ها قرار بگیرد. این استراتژی باعث می شود تا در طول زمان محتواهای ارزشمند و طولانی را به طور مداوم تولید کنید. به عنوان مثال همین مطلب در حدود ۵۰۰۰ کلمه است که برای خودش غولی محسوب می شود!

هدف شما باید این باشد که بهترین عنوان را برای مطلب خود انتخاب کنید. عنوانی که تا قبل از این به فکر کسی نرسیده است. برای گرفتن ایده در این خصوص، کلمات کلیدی مورد نظر خود را سرچ کنید و عنوان ده مورد از بهترین وب سایت ها را با همدیگر مقایسه کنید و از دل آن ها برای عنوان خود ایده بگیرید. همچنین می توانید این تکنیک جذاب از برایان دین را یاد بگیرید.

حالا که محتوا را تولید کردید، برویم سراغ بک لینک ها.

 

 

اهمیت بک لینک در سئو

 

 

اهمیت بک لینک ها در سئو

دوباره تأکید و اصرار می کنم: بک لینک ها جام مقدس سئو هستند.

چطور بک لینک بگیریم؟

·      پروفایل بک لینک رقبای خود را بررسی کنید. برای این کار لینک صفحات آن ها را کپی و در Ahrefs  یا SEMrush پیست کنید.

·      از اینجا، به همه سایت هایی که آن ها دارند از آن بک لینک می گیرند دسترسی دارید. سعی کنید شما هم از این سایت ها برای سایت خود بک لینک جلب کنید.

·      همچنین می توانید دامنه های تاریخ مصرف دار بخرید و آن ها را به سایت خود لینک کنید. با این کار تأثیر مثبت و مهمی بر سئو خود خواهید گذاشت. این در واقع یکی از راه های مغفول مانده است که توجه زیادی به آن نمی شود اما تأثیر خوبی بر سئو می گذارد.

·      می توانید به عنوان مهمان در سایت های دیگر مقاله بنویسید یا در پادکست ها شرکت کنید.

اگر مقاله یازده استراتژی کلاه سفید برای سئو (محتوای عالی و بک لینک های قوی) را بخوانید می توانید مطمئن باشید که سایت شما از خطر جریمه و حذف شدن توسط موتورهای جست و جو نیز در امان خواهد بود.

 

 

بهترین ابزار های سئو در سال 2023

همانطور که احتمالاً تا الآن متوجه شده اید، ابزارها و اسکریپت ها نقش مهمی در راحت ساختن بهینه سازی سئو دارند. بعد از تست و کار با ده ها ابزار مختلف مرتبط با سئو در سال های اخیر، در این جا پنج مورد از ابزارهای ضروری که برای بهبود سئو هر سایتی مفید هستند را معرفی می کنیم.برای معرفی بهترین ابزارهای سئو این مقاله را در بهترین شرکت سئوی ایران بخوانید

 

 

ابزارهای ضروری سئو

1.  Ahrefs (پولی): این ابزار به شما کمک می کند تا از رقبای خود جاسوسی کنید و بدانید که از کجاها بک لینک می گیرند. همچنین درزمینه تحقیق راجع به کلمات کلیدی نیز به شما کمک خواهد کرد.

2.  SEMRush (پولی): کارکرد آن مانند ابزار قبلی است با این تفاوت که در نسخه جدیدش، بهینه سازی محتوا را نیز ارائه کرده است.

3.  Google Keyword Planner (رایگان): با استفاده از این ابزار می توانید ببینید که یک دسته مشخص از کلمات کلیدی، چقدر سرچ می شوند و اهمیت آنها نزد کاربران گوگل چقدر است.

4.  Keywords Everywhere (رایگان): با استفاده از این ابزار می توانید حجم کلمات کلیدی سرچ شده، CPC و رقابت بر سر یک موضوع خاص در گوگل را ارزیابی کنید و اطلاعات مربوط را به دست آورید.

5.   SEOQuake (رایگان): اطلاعات فوق العاده ای از جزئیات و نکات پنهان هر نتایج سرچی نشان می دهد.

همچنین خوب است که این ابزار ها را نیز داشته باشید:

1. Alexa Toolbar (رایگان): اگرچه رنک یا همان رتبه یک سایت در الکسا ارتباطی به سئو آن سایت ندارد، اما به وسیله این ابزار می توانید اطلاعات ارزشمندی مانند این که ترافیک سایت خودتان و حتی سایت رقبا از چه مسیری می آید به دست آورید. با خواندن این مقاله نیز می توانید رتبه خود در الکسا را ارتقا دهید.

2.  Moz Toolbar (رایگان): این ابزار به راحتی و در کوتاه ترین زمان به شما معیار های مختلف یک صفحه (مانند اعتبار دامنه آن) را نشان می دهد.

3.  SEO Minion (رایگان): با کمک این افزونه کروم می توانید میزان سلامت سئو آن – پیج هر صفحه از هر سایتی را ارزیابی کنید.

 

 

استراتژی گام به گام برای بهبود سئو در هر سایتی

ما روی سایت های زیادی درزمینه بیمه، مصاحبه، دیجیتال مارکتینگ و غیره کار کرده ایم. اگر چه هر سایت ویژگی های خاص خود را دارد و مخاطبان آن ها با یکدیگر متفاوت است، اما اصول سئو برای همه سایت ها یکسان است.

در ادامه طرح کلی که برای بهبود سئو هر سایتی قابل استفاده است را معرفی می کنیم.

استراتژی محتوای خود را تعریف کنید

داشتن رتبه قوی در موتورهای جست و جو هیچ اهمیتی ندارد اگر نتوانید از محتوای خود برای برقراری ارتباط با خوانندگان، کسب درآمد از تبلیغات و یا تبدیل بازدیدکنندگان به مشتری استفاده کنید.

بنابراین، اولین قدم برای نوشتن یک محتوا این است که مشخص کنید هدف شما از نوشتن این پست چیست. آیا می خواهید مشتری جذب کنید؟ ایمیل و شماره تلفن به دست آورید؟ یا می خواهید به عنوان پیشرو در صنعت خود شناخته شوید؟

هدف استراتژی محتوای شما تأثیر بزرگی بر ساختار بلاگ پست شما خواهد داشت.

برای مثال، اگر می خواهید به عنوان یک پیشرو و رهبر مقتدر شناخته شوید به یک پست طولانی نیاز خواهید داشت. یا برای جلب کاربر و ثبت نام بازدیدکنندگان به یک مطلب ساده، کوتاه و واضح نیاز دارید که مرحله به مرحله بازدیدکنندگان را راهنمایی کند.

حیطه تخصصی خود را مشخص کنید

بعد از مشخص کردن استراتژی محتوای خود، به این فکر کنید که خوانندگان شما به چه اطلاعاتی نیاز دارند و چه اطلاعاتی برای آن ها ارزشمند است.

مثلاً اگر درزمینه رژیم و کاهش وزن فعالیت می کنید و می خواهید برنامه های خود را به فروش برسانید، نیاز به محتواهایی چند قسمتی دارید که در طول آن ها با مشترکین خود ارتباط برقرار کنید و همچنین به آن ها القا کنید که شما درزمینه تخصصی خود خبره و با تجربه هستید.

ممکن است بخواهید با استفاده از بازاریابی ایمیلی محصولات خود را به دست مشتریان برسانید.

وقتی که بدانید به چه اطلاعاتی برای رسیدن به اهداف خود لازم دارید، ایده های روشن تر و بیشتری برای کلمات کلیدی نیز به ذهن شما خطور می کند.

تحقیقات کلمات کلیدی فوق العاده ای انجام دهید

چگونه می شود  تحقیقات کلمات کلیدی را به شکل درست انجام داد؟

شما می توانید از ابزارهای مختلفی (مانند آن ها که در بخش قبل اشاره کردیم) برای پیدا کردن کلمات کلیدی با حجم سرچ مناسب و ایده آل پیدا کنید. در  Ahrefs می توانید به قسمت Keyword Research بروید و کلمات کلیدی مورد نظر خود را در آن تایپ کنید تا شما را راهنمایی کند.

 

تحقیق کلمه کلیدی

 

سپس الگوریتم آن ها آمار و ارقام مربوط به کلمات کلیدی مورد نظرتان را به شما نشان می دهد و علاوه بر آن، کلمات کلیدی مرتبطی که باید آنها را در نظر داشته باشید نیز معرفی می کند.

 

آمار کلمات کلیدی

 

در تصویر زیر، برای مثال ما دنبال کلمات کلیدی با میزان دشواری کمتر از 60 و حجم بیشتر از 500 هستیم. شما می توانید این ارقام را برای خود تغییر دهید.

نکته: منظور از میزان دشواری یک کلمه کلیدی، کمیت و کیفیت استفاده از آن کلمه کلیدی و بک لینک های آن در ده نتیجه اول صفحه سرچ گوگل است.

 

معرفی کلمه کلیدی

 

سپس خواهید دید که چندین کلمه کلیدی به شما معرفی می شود و می توانید از آن ها برای نوشتن محتوای خود استفاده کنید.

 

 

راهی دیگر برای یافتن کلمات کلیدی با استفاده از کنسول سرچ

آیا می دانستید که خود گوگل راه رسیدن به رتبه یک در سرچ را به شما نشان داده است؟

بله درست زیر کنسول سرچ خود می توانید این راه حل را پیدا کنید.

اگر به Search Analytics سر بزنید خواهید دید که اطلاعات ارزشمندی مانند کلمات کلیدی که سایت شما به آن ها مرتبط شده پیدا خواهید کرد. همچنین توصیه می کنیم افزونه  Keywords Everywhere برای گوگل کروم را نصب کنید تا اطلاعات مختلفی را راجع به کلمات کلیدی دریافت کنید.

 

گوگل آنالیتیکس

 

بعضی اوقات بهینه سازی و به روز کردن پست های قدیمی از نوشتن پست های جدید راحت تر است. (برای مثال، من به همین پست هر چند وقت یک بار سر می زنم و نکاتی جدید را به آن اضافه می کنم).

وقتی می خواهید یک پست را آپدیت کنید، کلمات کلیدی که ابزارهای شما برای آن پست تشخیص می دهند استخراج کنید و آن ها را بر اساس حجم و محتوای مربوط دسته بندی کنید. سپس ببینید که برای کدام کلمه کلیدی محتوای کمی دارید و آن را اصلاح کنید.

1. محتوایی بی نقص بنویسید که اتوماتیک وار سئو را رعایت کند

در بخش های قبل اشاره کردیم که باید به فکر تولید محتوا هایی با بیش از 2500 کلمه باشید. در اینجا به شما خواهیم گفت که چگونه می توانید با صرف کمترین انرژی و زمان، یکی از این پست های هیولا گونه بنویسید.

ابتدا، با استفاده از روش های مرحله سوم در همین مقاله، کلمات کلیدی مورد نظر خود را انتخاب می کنم و می بینیم که سایت های رقیب درباره آن چه چیزهایی نوشته اند که من از آن ها خبر ندارم. از اینجا، با انتخاب و قرار دادن هدر ها، ساختار پست خود را مشخص می کنم.

سپس بعد از آن که استراتژی کلمات کلیدی خود را در هدر های H2 مشخص و جایگذاری کردید، نوشتن پاراگراف های مربوطه کار راحتی خواهد بود و هر نویسنده محتوایی می تواند آن را انجام دهد.

وقتی پست از آب در آمد، وقت آن است تا با ابزار های سئو مانند Yoast  (پلاگینی برای وردپرس) سئو مطلب را بررسی کنید و روی کلمات کلیدی تمرکز کنید. از بین ۳ تا ۴ کلمه کلیدی اصلی، آن کلمه ای که بیشترین تکرار را دارد انتخاب کنید.

حالا دکمه انتشار را بزنید و به سراغ مرحله بعد برای بهبود رتبه بندی پست خود بروید. بله درست خواندید، حتی با انتشار پست کار شما هنوز تمام نشده است.

2. راه نیمه دستی، نیمه اتوماتیک برای رتبه بندی محتوا

قطعاً نمی خواهید زحمتی که برای تولید محتوا کشیده اید هدر برود. برای این که محتوای شما در صفحه اول نتایج سرچ رتبه بالایی داشته باشد، باید اقدامات زیر را نیز در نظر داشته باشید:

·      راه ساده و بدیهی: مطلب خود را در تمام شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید. یک راهکار جالب برای انجام این کار به شکل اتوماتیک، استفاده از IFTTT برای اتصال وردپرس به حساب های شما در شبکه های اجتماعی است. با این روش فقط کافی است ده دقیقه زمان صرف تنظیم این افزونه انجام دهید و پس از آن همه چیز به شکل اتوماتیک انجام خواهد شد.

·      با استفاده از پلاگین Medium در وردپرس کمک کنید تا محتوای شما جهانی شود.

·      با استفاده از شبکه بلاگر ها و نویسندگان فعال در زمینه خود، بک لینک های لازم را برای محتوای خود به دست می آوریم. برای آن که بدانید چگونه می توانید این شبکه را برای خود ایجاد کنید، این مقاله را بخوانید.

·      استفاده از فرصت نویسندگی مهمان در سایت های معتبر و انتشار محتوا در آن ها.

علاوه بر همه این ها، این نکته را نیز در نظر داشته باشید که وقتی به عنوان یک نویسنده معتبر در زمینه فعالیت خود شناخته شوید، کار راحتی برای رساندن محتوای خود به رتبه های بالای موتورهای جست و جو خواهید داشت.

این به آن خاطر است که گوگل اخیراً از انسان ها برای ارزیابی سایت ها استفاده می کند (در کنار ۲۰۰ عامل دیگر که در رتبه بندی مؤثر هستند).

اگر بتوانید به عنوان یک متخصص و حرفه ای خود را مطرح کنید، سپس می توانید صفحه اول نتایج سرچ گوگل را زیر و رو کنید!

این ها نکاتی هستند که به شما کمک می کنند تا پرسونال برند خود را بهبود بخشید:

·      یک صفحه «درباره من» داشته باشید که در آن توضیح داده اید چه چیزی باعث می شود تا در موضوع مورد نظر تبدیل به فردی حرفه ای شوید.

·      در پادکست ها شرکت کنید، ویدیو یوتیوب بسازید، جوایز و مقام های مرتبط به حرفه خود را کسب کنید تا اعتبار شما افزایش یابد.

·      در سایت های مختلف به عنوان کارشناس موضوع مورد نظر مطلب بنویسید و نقل قول ثبت کنید.

 

 

 

چطور از فیوچرد اسنیپت ها به نفع خود استفاده کنیم

اگر با این مفهوم آشنا نیستید، فیوچرد اسنیپ یا همان  featured snippet  ظاهری شبیه به تصویر زیر دارد:

 

فیوچرد اسنیپت

 

فیوچرد اسنیپت ها انواع مختلفی دارند. از جمله:

·      لیست ها

·      پاسخ های تک بندی

·      جدول ها

از آنجایی که این اسنیپت ها فضای زیادی را در صفحه نتایج سرچ اشغال می کنند، می توانید مطمئن باشید که کلیک های زیادی را جذب خواهند کرد. برای آنکه بتوانید فیوچرد اسنیپت داشته باشید، ابتدا باید راه خود را به سمت ده نتیجه اول در سرچ مورد نظر باز کنید.

البته همه سرچ ها و پرسش ها لزوماً اسنیپت ندارند. برای آنکه بدانید یک سرچ خاص فیوچرد اسنیپت دارد یا نه از Ahrefs استفاده کنید.

در قسمت SERP features تیک اسنیپت ها را بزنید و جست و جو را انجام دهید.

 

ریچ اسنیپت

 

اگر سرچ مورد نظر فیوچرد اسنیپت داشت، برای تشکیل آن اقدام کنید و سعی کنید به سؤال مورد نظر در سرچ، در حداکثر ۴۰ کلمه پاسخ دهید. یک ابزار دیگر که در این زمینه می توانید استفاده کنید AnswerThePublic است.

در آپدیت اخیر گوگل، صاحبین سایت می توانند با استفاده از متغیرهای زیر فیوچرد اسنیپت های خود را طراحی کنند.

  • “nosnippet“


با استفاده از این گزینه می توانید مشخص کنید که برای صفحه مورد نظر شما اسنیپت متنی نمایش داده نشود. 

 

  • “max-snippet: [number]“

 

با این گزینه که جدید هم هست، می توانید مشخص کنید که اسنیپت مورد نظر شما چند کاراکتر داشته باشد.

 

  • “max-video-preview: [number]“

 

اگر اسنیپت ویدیویی دارید، با استفاده از این گزینه مشخص کنید چند ثانیه از آن در اسنیپت به شکل پیش نمایش نشان داده شود.

 

  • “max-image-preview: [setting]“

 

این آپشن نیز به شما امکان می دهد تا شرایط نمایش عکس در اسنیپت را مشخص کنید. سه گزینه در اختیار دارید: بدون عکس، استاندارد یا بزرگ.

 

یک نمونه از استفاده از این دستورها به این شکل خواهد بود:

<meta name="robots" content="max-snippet:60, max-image-preview:large">

 

 منبع محتوا و برگرفته شده از سایت: wintseo.com

 

جمع بندی

این تمام ماجرا است. شما الان راهنمای گام به گام استراتژی کلاه سفید سئو که ما برای سایت خودمان و سایت های مشتریان خود استفاده می کنیم، به اتمام رساندید. امیدواریم این مطلب به شما کمک کرده باشد و از امروز به بعد از نکات آن استفاده کنید.

هر کاری که می کنید، هرگز به سمت تکنیک ها و استراتژی های سئو کلاه سیاه نروید. تکنیک هایی مانند ساخت بک لینک اسپمی و جذب ترافیک مصنوعی. این تکنیک ها نه تنها باعث می شود تا از سوی گوگل با جریمه های سنگین مواجه شوید، بلکه اگر هم اثر داشته باشند اثر آن ها موقت است و ماندگاری ندارد. 

1 1 1 1 1

دیدگاه ها (0)

  1. ارسال دیدگاه
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
کد امنیتی