دیجیتال مارکتینگ چیست؟ آموزش بازاریابی دیجیتال

دیجیتال مارکتینگ چیست؟ آموزش بازاریابی دیجیتال

با توسعه دسترسی به اینترنت، هر روز تعداد کاربران آن در حال افزایش است. در حقیق طبق تحقیقات Pew نشان داده می شود که در سه سال گذشته استفاده مداوم از اینترنت در میان افراد بالغ 5% افزایش یافته است. نحوه خرید و فروش تغییر کرده و بازاریابی آفلاین مانند گذشته، موثر نیست.

بازاریابی همیشه کمک کرده تا مخاطبان مناسب و ایده آلی برای خدمات و کالا پیدا شوند. اکنون در عصر ارتباطات شما به عنوان صاحب یک کسب و کار و تجارت این مخاطبان را می توانید در اینترنت پیدا کنید.
بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) به هر نوع بازاریابی که به صورت آنلاین صورت می گیرد، گفته می شود و در نتیجه راهی است برای ارتباط و تاثیر گذاری بر مشتریان احتمالی شما!

 

دیجیتال مارکتینگ

 

نوع آفلاین دیجیتال مارکتینگ چیست؟

کانال های مختلفی در بازاریابی برای رسیدن به مصرف کنندگان واقعی یا بالقوه وجود دارد و امروزه صاحبان مشاغل از مسیرهای مختلف برای رساندن پیام خود به گوش مخاطبان استفاده می کنند.
حالت آفلاین کانالی از بازاریابی دیجیتال در زمان عدم دسترسی یا قطعی اینترنت است. منظور آن است که شما نیازی به ارتباط با یک آدرس اینترنتی ندارید. این حالت شامل موارد مختلفی می شود که در زیر به برخی از آنها اشاره شده است:

• بیلبورد الکترونیکی
• تبلیغات تلویزیونی
• تبلیغات رادیویی
• تبلیغاتی چاپی
• تماس تلفنی
• نامه های پستی
• بازاریابی آفلاین موبایل
• کارت های کسب و کار

برای مثال کارت های ویزیت در ژاپن بسیار محبوب هستند. افراد هنگام ملاقات با یکدیگر به وسیله کارت های ویزیت کسب و کار خود را معرفی می کنند. کارت ویزیت معمولا شامل نام، آدرس دفتر، کالای ارائه شده، نشان تجاری یا شعار شرکت و ... می باشد.
طراحی کارتهای ویزیت می تواند به جلب توجه مخاطب نیز کمک کند. پس کارت ویزیتی با ساختار خوب یک کانال آفلاین بازاریابی دیجیتال مارکتینگ است.

دیجیتال مارکتینگ

 

امّا از آنجا که بحث اصلی ما دیجیتال مارکتینگ و آنلاین بودن آن است، با ما همراه باشید تا بر کانال های آنلاین تمرکز بیشتری داشته باشیم!

 

تبلیغات و بازاریابی دیجیتالی چیست؟

 

انواع بازاریابی دیجیتال مارکتینگ

در این مقاله امپریال برند، انواع بازاریابی دیجیتال آنلاین را به 9 بخش تقسیم خواهیم کرد و به بررسی برخی از آنها خواهیم پرداخت.

1- بهینه سازی موتور های جست و جو (سئو)
2- تبلیغات کلیکی
3- بازاریابی شبکه های اجتماعی
4- بازاریابی محتوا
5- بازاریابی وابسته و پیوسته
6- نوع تاثیر گذار (اینفلوئنسر)
7- از طریق ایمیل (پست الکترونیک)
8- بازاریابی ویروس وار (Viral marketing)
9- تبلیغات موبایلی

به احتمال زیاد با تبلیغات سئو و ایمیلی آشنا هستید. اما آنچه این روز ها بیشتر از هر کدام از مواردی که گفتیم مورد توجه قرار گرفته است، تبلیغات از طریق رسانه های اجتماعی یا Social Media است. رسانه های اجتماعی می توانند بخش مهمی از استراتژی بازاریابی شما باشند و باعث شود تا حجم گسترده ای از بازار را در اختیار بگیرید.
با مزایای آن آشنا هستید؟ این روشی صمیمانه تر است. به راحتی می توان با مشتری تعامل داشته و از بازخورد آنها آگاه شوید. حتی مشتریان می توانند کمک کنند تا محتوای با کیفیتی در دسترس آنها قرار دهید. رسانه هایی همچون اینستاگرام، توییتر و ... کانالی برای بازاریابی آنلاین در شبکه های اجتماعی هستند.

 

دیجیتال مارکتینگ

 

از مواردی که اخیرا به عنوان تبلیغات در کشور ما نیز محبوب شده است می توان به تبلیغات ویدیوی اشاره کرد. ظهور کانال های تلویزیونی به صورت اینترنتی و شکل گیری وب سایت هایی همچون آپارات یا مشابه آن باعث شده تا تبلیغات ویدیوی نیز وارد بازار دیجیتالی شوند. یک ویدیو همراه با شعار و آهنگی به یاد ماندنی در عین حال کوتاه قطعا باعث جلب مخاطبان خواهد شد.

 

۱۰ دلیلی که در سال ۲۰۲۰ به دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید 

 

بررسی اصول تبلیغات و ارتباطات در فضای دیجیتال مارکتینگ

1- هدف بازاریابی دیجیتال معرفی خدمات و محصولات شرکت است، وگرنه به خودی خود ارزشمند نیست. بازاریابی دیجیتال باید با بازاریابی سنتی یکپارچه باشد.
2- بازاریابی باید در راستای کاهش هزینه های شرکت و خرید مشتری باشد، نه فقط معیاری برای تبلیغات بی هدف.
3- مشتری باید در مرکز توجه بازاریابی قرار گیرد تا محصولات به درستی به مشتری مناسبی پیشنهاد داده شود.
4- برنامه های بازاریابی دیجیتال باید به گونه ای باشد که پیام صحیح را مخاطبان در زمان مناسب برساند.
5- برای بهینه سازی از داده ها استفاده کنید.
6- از تجربیات و آزمایش کردن برای بهبود مداوم کار خود استفاده کنید. به خاطر داشته باشید روش ها برای هر محصول، مخاطب و شرکت با دیگر شرکت ها می تواند متفاوت باشد.
7- نسبت به تغییرات منعطف باشید، چرا که مشتریان و رقبای شما به طور مداوم تغییر خواهند کرد.

 

دیجیتال مارکتینگ

 

مقایسه ارتباطات یکپارچه بازاریابی با کانال های دیجیتال

بازاریابی یکپارچه شامل کانال های مختلفی برای هدف قرار دادن مشتریان است. هر کانال از نقاط قوت و ضعف های مختلفی برخوردار است، به عنوان مثال توییتر برای پیام های کوتاه، پینترست برای مطالب مرتبط با طراحی گرافیکی و اینستاگرام برای محتوای تشویقی و الهام آمیز مناسب هستند.

 

آیا میدانید اینفلوئنسر به چه کسی گفته می شود؟

با امپریال برند در این محتوا همراه باشید تا از نتایج اینفلوئنسر مارکتینگ بیشتر بدانید

اینفلوئنسر کیست؟ اینفلوئسر مارکتینگ چیست؟

 

اما چرا از تمامی نقاط قوت این کانال ها استفاده نکرده و آنها را ادغام نکنیم؟

اگر از یک شخصیت و محتوای یکسان در تمامی رسانه ها و کانال ها استفاده کنیم، می توانیم تبلیغاتی به یاد ماندنی تر و ماندگار تر به جای بگذاریم. یک مثال عالی در این زمینه، تبلیغات کوکا کولا است.
این برند در تمامی کانال ها آنلاین و آفلاین بازاریابی دیجیتال خود مانند تلویزیون، رسانه های اجتماعی و ... از یک شعار و تصویر یکسان استفاده می کند و همین روش باعث افزایش 7 درصدی مصرف نوشیدنی های این شرکت شده است.

 

دیجیتال مارکتینگ

 

بررسی اثربخشی و مقرون به صرفگی دیجیتال مارکتینگ

بازاریابی دیجیتال امپریال برند به مشاغلی از کوچک تا بزرگ کمک بزرگی می کند. با یک استراتژی مقرون به صرفه از طریق اینترنت می توان کاربران را به خدمات و محصولاتی که ارائه می دهید جذب کرد.
با این وجود، باید از سرمایه گذاری خود مطمئن شوید. قبل از شروع کمپین بازاریابی دیجیتال، از طریق ROI - بازگشت سرمایه را بررسی کرده و بودجه مورد نیاز خود را تعیین کنید. برای اندازه گیری دقیق به شاخص عملکرد کلیدی (KPI) نیاز خواهید داشت.
این شاخص شامل عملکرد های کلی مانند ترافیک، بخش های کلیدی و تاثیر هر کانال (موتور های جستجو، وبلاگ، رسانه های اجتماعی و غیره) می شود. با بررسی این شاخص ها می توان استراتژی مناسب و اهدافی واقع بینانه تر را انتخاب نمود.
اگر بودجه نسبتا بزرگی ندارید و از جنبه های خاص کمپین های تبلیغاتی بازاریابی دیجیتال مطمئن نیستید، می توانید از پست های پر طرفدار مرتبط با برند یا مارک تجاری خود استفاده کنید.
این حالت می تواند باعث ایجاد ترافیک از منابع مختلفی گردد. در نهایت با تحلیل کاربران و مشتریان بالقوه ای که از این طریق وارد وب سایت شما می شوند می توان برای تاکتیک های بزرگتر و پیشرفته تر سرمایه گذاری کرد.

دیجیتال مارکتینگ

 

همواره استفاده از استراتژی های مقرون به صرفه و تعامل مداوم با مشتریان این امکان را به شما خواهد داد تا روشی های پر معنا تری در ارتباط با مشتریان خود پیدا کنید. نویسندگان و طراحانی که در استخدام شما هستند نیز می توانند با ایجاد محتوای خاص و هزینه کم، شرکت شما را به کاربران معرفی کنند.

اگر هنوز هم فکر می کنید که اطلاعات چندانی در رابطه با دیجیتال مارکتینگ و برندینگ ندارید می توانید سایر مقالات منتشر شده در امپریال برند را مطالعه فرمایید و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با شماره تماس های درج شده در سایت تماس حاصل کنید.

1 1 1 1 1

دیدگاه ها (0)

  1. ارسال دیدگاه
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
کد امنیتی