۱۰ روند جدید سئو در سال ۲۰۲۱

۱۰ روند جدید سئو در سال ۲۰۲۱ که باید آنها را بدانید

آیا می دانید که سال ۲۰۲۱ برای متخصصین سئو با چه تغییراتی همراه خواهد بود؟ در این مطلب ده مورد از مهم ترین این روند ها و تغییرات جدید را که توسط ۴۲ نفر از برترین متخصصین سئو در جهان جمع آوری شده اند معرفی می کنیم. حالا که به پایان سال ۲۰۲۰ نزدیک شده ایم، وقت آن است تا نگاهی بیندازیم که در سال ۲۰۲۱ چه چیزی در انتظار متخصصین سئو است.

سلام به همه دوستان عزیز مثل همیشه امیدواریم حال دل تک تکتون عالی باشه و خوب باشید حقیقتا این مقاله را برای اولین بار در سال 2021 میلادی منتشر کردیم ولی واقعا بعضی از راهکارهای همان مقاله اولی نیز همچنان در سئو و تولید محتوا و بهینه سازی سایت کارامد بود وبرای همین تصمیم گرفتیم این مقاله را بر اساس الگوریتم های موتورهای جستجوی جدید گوگل نیز بهینه و به روز رسانی کنیم و موجب شویم که این مقاله همچنان در حوزه سئو کارآمد بماند. لطفا اگر شما هم نظر و روند جدیدی می شناسید که در کسب و کار شما اثر گذار بوده از طریق کامنت با دیگران به اشتراک بگذارید که بتوانیم با کمک هم به ارتقای دانش سئو و آموزش های سئو در ایران کمک کنیم و مثل همیشه نطرهای شما برای ما با اهمیت چیز بوده و هست پس منتطر نظرهای شما برای بهبود خودمان در تیم تولید محتوای امپریال هستیم. بهترین شرکت سئو 

 

روند اول : روی کاربر و منظور او از سرچ تمرکز کنید

روند دوم: آنالیتیکس مشتری، نگهداری و ارزش همیشگی مشتری

روند سوم: بهینه سازی برند برای صفحه نتایج موتورهای جست و جو، نمودارهای آگاهی و موجودیت ها

روند چهارم: توجه به Core Web Vitals و بهینه سازی تجربه گشتن در صفحات وب سایت

روند پنجم: سئو یعنی سئو موبایل

روند ششم: ارزیابی، تطابق و اجرا

روند هفتم: اتوماسیون را بیشتر کنید

روند هشتم: طراحی صفحه نتایج سرچ و تغییرات عملکردی

ترند نهم: محتوای طولانی

ترند دهم: مقیاس پذیری سئو

ترند ها و نکات بیشتر درباره سئو در سال ۲۰۲۱

 
اگر به دنبال پاسخی کوتاه و خلاصه هستید، به این نقل قول از لیلی رِی، متخصص سئو بسنده می کنیم:
با در نظر گرفتن همه تغییرات، یک استراتژی عالی برای سئو باید طوری باشد که شما خودتان را به جای کاربر بگذارید و از دید او به مسائل نگاه کنید. ببینید که آیا محتوای تولید شده واقعاً ارزشمند است؟ آیا برند مورد نظر قابل اعتماد است و آیا استفاده از وب سایت آن ها راحت است ( به خصوص برای موبایل ).
این توضیح بسیار خلاصه و البته کاملاً درست است؛ اما صحبت راجع به سئو در سال ۲۰۲۱ را نمی شود در همین چند جمله خلاصه کرد؛ بنابراین توصیه می کنیم تا این مقاله را تا انتها بخوانید.
خب حالا سؤال بزرگ این است که کدام استراتژی ها و تاکتیک ها در سئو در سال ۲۰۲۱ به شما کمک می کند تا بتوانید صفحه اول نتایج سرچ موتورهای جست و جو را تسخیر کنید و درآمد خود را از این طریق افزایش دهید؟
این سؤالی است که هر ساله متخصصین سئو به دنبال پاسخی برای آن هستند.
بنابراین برای نگارش این مقاله از ۴۲ متخصص برتر و با تجربه سئو این سؤال پرسیده شد و آن ها نظرات و دیدگاه خود را با ما در میان گذاشتند. ده روند ( ترند ) که در ادامه آن ها را معرفی کرده ایم، با توجه به نظرات این ۴۲ متخصص سئو گردآوری شده اند.

 

روند سئو سال 2021

 

 

 

روند اول : روی کاربر و منظور او از سرچ تمرکز کنید

نمی شود این روند یا ترند را جزو ترند های جدید نامید چرا که همیشه روی کاربر و منظور و نیت او از سرچ تمرکز وجود داشته است؛ اما به دلیل اهمیت بالای این موضوع و این که هر ساله رفتار و منظور جست و جوگران تغییر می کند، بسیار مهم است که یک بار دیگر روی این مفاهیم تمرکز کنید و خود را با کاربران هماهنگ نمایید. به خصوص با توجه به سال عجیب ۲۰۲۰، این تغییرات با سرعت بیشتری اتفاق افتادند و نیاز به توجه ویژه ای دارند.
جن متیوز مدیر سئو از گیت هاب می گوید: «به طور کلی، گوگل و دیگر موتورهای جست و جو جایی هستند که مردم به آن ها برای یافتن پاسخ سؤالات خود و یاد گرفتن چیزهای جدید رجوع می کنند. وقتی بفهمیم و درک کنیم که اصولاً مردم چرا سرچ می کنند و با ارائه محتوایی که پاسخ های مناسب را به آن ها ارائه می دهد به آن ها کمک کنیم، آن وقت بیزینس و کسب و کار ما از این ماجرا سود خواهد برد.»

خب حالا این مفاهیم در سال آینده برای سئو چه معنایی دارند؟

بریتنی مولر، مشاور سئو و دانشجو دیتا ساینس، بر این باور است که در سال ۲۰۲۱ باید از روش های سنتی که روزی بسیار مهم بودند به تدریج فاصله گرفت. چرا که الگوریتم ها تکامل یافته اند و قوی تر شده اند و بسیاری از روش های سنتی ( به عنوان مثال نوشتن متا دیسکریپشن برای تک تک صفحات سایت ) حالا دیگر ارزش خود را از دست داده اند. حالا دیگر تمرکز الگوریتم ها بر این است که درک کنند قصد و نیت کاربر از جست و جو کلمات کلیدی مورد نظر چه بوده است و محتوای مربوطه را به او ارائه دهد.
مولر می گوید: «گوگل مرکز اطلاعات جهان است و به خوبی می دانید که اکثر افرادی که به دنبال موضوع X می گردند، چه مواردی را سرچ می کنند. در نتیجه تمرکز و توجه ویژه به نتایج سرچ به متخصصین سئو کمک می کند تا بتوانند محتوای قابل رقابت بسازند. محتوایی که جست و جوگران به آن نیاز دارند و برای آن ها مطلوب است.»
بسیاری دیگر از متخصصین سئو از جمله اندرو دنیس، متخصص بازاریابی محتوایی با صحبت های مولر موافق هستند. اندرو دنیس اضافه می کند: «گوگل همین الان هم به شما نشان می دهد که به نظرش کدام نتایج جست و جو به منظور و هدف کاربر از سرچ نزدیک تر هستند. شما می توانید از این اطلاعات برای تعیین استراتژی خود استفاده کنید. برای من، آنالیز صفحه اول نتایج در موتورهای جست و جو نه فقط در سال ۲۰۲۱، بلکه در سال های بعد هم از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود. چرا که نیت سرچ کاربران مدام تغییر می کند و گوگل نیز مدام سعی می کند خود را با این تغییرات وفق دهد.»
این موضوع که برای آن که در سال ۲۰۲۱ در سئو حرفی برای گفتن داشته باشید، باید کاری استثنایی در زمینهٔ ارائه اطلاعات به کاربران انجام دهید برای ماری هاینس، مدیر شرکت مشاوره سئو نیز ثابت شده است. او می گوید: «گوگل روز به روز در زمینه تشخیص این که جست و جوگران به دنبال چه مطالبی هستند پیشرفته تر می شود؛ مثلاً وقتی یک کاربر به دنبال نظرات و توصیه های یک مرجع رسمی و متخصص راجع به یک موضوعی است، گوگل این نیت کاربر را درک می کند و مقالاتی که توسط مراجع رسمی و معتبر منتشر شده اند را نسبت به مقالاتی که صرفاً توسط تولیدکنندگان محتوا نوشته شده اند در اولویت قرار می دهد. در نتیجه متخصصین سئو اگر می خواهند در سال ۲۰۲۱ موفق باشند، باید به شکل دقیق و کامل متوجه شوند که جست و جوگران به دنبال چه چیزی هستند.»

اما این کار چگونه ممکن است؟

آدام ریمر مدیر شرکت بازاریابی در این زمینه توصیه ای دارد:
«برندها باید خودشان را فراموش کنند و فقط به بازدیدکنندگان خود سرویس دهند. این سرویس شامل موارد زیر می شود:

• مطالبی را بنویسید که به نیاز ها و دغدغه های بازدیدکننده پاسخ می دهد؛ و از توضیح راجع به محصولات خود،‌ کمپانی خود و یا این که چرا محصولات شما خوب هستند پرهیز کنید.
• یک وب سایت راحت و پایدار که به سرعت لود می شود.
• عدم استفاده از پاپ آپ های اجباری، ثبت نام اجباری و غیره. همچنین کاری نکنید که بازدیدکنندگان مجبور باشند برای پیدا کردن محتوای شما به زحمت بیفتند و یا پول خرج کنند.

با تمرکز گوگل بر رضایت کاربران و پاسخ به نیازهای آنان، استیون ون وسوم، مدیر تولید محتوا می گوید امروزه بیش از هر زمان دیگری مهم است که بدانیم کاربران دقیقاً دنبال چه موضوعی هستند.
او می گوید: «هم باید به جوابی که کاربران می خواهند پاسخ داد و هم در فرم مطلوب آن ها این پاسخ باید ارائه شود (مثلاً ویدیو، پادکست یا پی دی اف). از آنجایی که پی بردن به نیت واقعی کاربران با روش های دستی بسیار وقت گیر است، استفاده از ابزارهای تحقیق راجع به کلمات کلیدی می تواند کمک کند تا به سرعت به این اهداف دست پیدا کنیم.»
الکساندر کسلر، مدیر شرکت INFUSE media توصیه های جالبی برای درک نیت جست و جوگران و پیدا کردن مشتریان ایده آل دارد که باعث می شود درآمد سازمان شما بیشتر شود.
کسلر می گوید: «برای تمام لید هایی که به طور ارگانیک جذب شده اند، مسیر گشت و گذار آن ها در سایت و اطلاعات سرچ آن ها را آنالیز کنید. تنها به کلماتی که سرچ کردند تا به محتوای شما برسند توجه نکنید، بلکه به سرچی که درون سایت شما انجام داده اند نیز توجه کنید و کلمات کلیدی را در صفحاتی که به آن ها سر زده اند بررسی نمایید. این اطلاعات و آنالیز ها را گردآوری کنید و در تولید محتوا از آن ها استفاده نمایید.»

 

 

روند دوم: آنالیتیکس مشتری، نگهداری و ارزش همیشگی مشتری

سئو اصولاً راجع به هدایت ترافیک به سمت سایت مورد نظر است؛ اما در طول زمان سئو آنقدر تکامل پیدا کرده که امروزه جوانب گسترده ای را پوشش می دهد.
در ۲۰۲۱ برای جلب ترافیک باید بیش از پیش تلاش کنید تا بتوانید شکاف بین درآمد و بازگشت سرمایه را جبران کنید؛ بنابراین، در سال آینده اطلاعات مربوط به آنالیتیکس رفتار مشتریان از هروقت دیگری ارزشمندتر خواهد بود.
اینا میتی آرشیبانگ مدیر سئو شرکت Erudite می گوید: «با افزایش سرعت تکامل گوگل برای تأمین رضایت کاربران، باید مسئولیت خود را فراتر از صرفاً جلب بازدید فرض کنیم. به همین ترتیب ارتقاء تجربه کاربری یا UX، تبدیل بازدیدکننده به مشتری و افزایش درآمد نیز از اهمیت بیشتری برخوردار شده اند. تأکید بر کلمات کلیدی اندکی کمتر خواهد شد و بیشتری روی آنالیتیکس رفتاری تمرکز به وجود خواهد آمد. منظور از آنالیتیکس رفتاری این است که بدانید مشتری شما دارد چه کار می کند،‌ آن کار را به چه روشی انجام می دهد و ما چگونه می توانیم کاری کنیم تا آن کار را بیشتر و سریع تر انجام دهد. سپس با استفاده از مهندسی معکوس این اطلاعات را در تولید محتوا به کار ببریم.»
جان مک آلپین مدیر سئو در شرکت بازاریابی دیجیتال کاردینال، با این گزاره موافق است. او می گوید بحران کووید نوزده نشان داد که تحقیق راجع به کلمات کلیدی، همیشه مفید و کمک کننده نیست به خصوص وقتی که دنیا از حالت عادی خارج می شود.
مک آلپین می گوید: «برای ایجاد تمایز و برتری، خواهیــم دید که متخصصین سئو از تحقیق راجع به کلمــــات کلیدی عقـــب نشیــنی خواهند کرد و در عوض تحقیق راجع به رفتــار دست اول کاربر را جدی تر می گیرند. این تحقیقات فرصت های مغفول مانده ای را همراه با ایده هایی برای محتوا به ما می دهد که قبلاً از طریق تحقیق راجع به کلمات کلیدی قابل دسترسی نبودند.»
استفان باجائو مدیر و یکی از مؤسسین شرکت Conductor می گوید با کاهش نقدینگی در بازار، کسب و کار ها باید تمرکز بسیار بیشتری بر حفظ و نگهداری مشتری ها و افزایش ارزش همیشگی مشتری است. منظور از ارزش همیشگی مشتری یا همان customer lifetime value این است که یک مشتری در طول عمر خود و از لحظه ای که اولین خرید را از یک برند می کند، چه ارزشی برای آن برند خواهد داشت و چقدر می تواند به آن سود برساند.
استفان باجائو می گوید: «بعد از جلب بازدید کننده، باید محتوایی به او ارائه بدهید که سؤالات، دغدغه ها و نیازهایی که مشتری شما در سرچ خود نشان داد برطرف کنند. اگر این کار را نکنید، سایت های دیگر به راحتی این بازدیدکنندگان را به سمت خود میکشانند. موضوع این است که باید بفهمید مشتری شما به چه چیزی نیاز دارد و به او محتوای ارزشمندی را ارائه دهید. وگرنه آن ها را به کسانی می بازید که می توانند بهتر درکشان کنند... و چه کسی این افراد که درک بهتری دارند را به آن ها معرفی می کند؟ معلوم است، دوست قابل اعتماد شان گوگل!» یادتان باشد شما باید در مورد آموزش های سئو و ابزارهای سئو به روز باشید تا بتوانید با بهترین ابزارهای سئو به بهبود سئوی سایت خود بپردازید

 

روند سئو سال 2021



ایز اسمیت، آنالیزگر فنی سئو در شــــرکت Ryte این ایده را گسترش داده است. او به شرکــــت ها توصیه می کند تا خدمــــات پشتیبانی آنلاین قوی تری به مشتریان ارائه کنند. این خدمات شامل خدمات سلف - ساپورت هم می شود. سلف – ساپورت به نوعی از پشتیبانی گفته می شود که در آن به مشتری ابزار حل مشکل داده می شود تا بدون نیاز به کمک گرفتن از تیم پشتیبانی، خودش بتواند مشکل را حل نماید.
ایز اسمیت می گوید‌: « قبل از هر چیز، فرایندی را در بخش فروش و تیم پشتیبانی ایجاد کنید که به وسیله آن مطمئن شوید که تمام موضوعات و سؤالات مهم و پر تکرار را که می شود آن ها را با مقالات برطرف کرد پوشش داده اید. به کنسول سرچ کلمات کلیدی گوگل در سایت خود رفته و سرچ های پرتکرار را آنالیز کنید. با این روش می توانید دریابید که باید کدام موضوعات به شکل ویژه مورد توجه قرار بگیرد. این موضوعات را در بخش سؤالات پر تکرار با استفاده از جواب های کوتاه و البته کارآمد برطرف نمایید.» در نهایت اسمیت اضافه می کند: «مرکز پشتیبانی و بخش سؤالات پر تکرار باید با توجه ویژه به تجربه کاربری طراحی در فورفرانت طراحی شوند. این بخش ها نباید یک صفحه خشک و مانور ناپذیر از سؤالات تکراری باشند.»
یکی از کلیدی ترین عناصر جذب و حفظ مشتری در یک کلمه خلاصه میشود: ارزش.
به همین دلیل است که جولیا مک کوی، مدیر شرکت Express Writers می گوید در سال ۲۰۲۱ باید تمرکز سنگینی روی ارزش داشته باشیم. بخش بزرگی از این ارزش، به وسیله محتوا نشان داده می شود.
مک کوی می گوید: «امروزه بسیاری از کسب و کارها به راحتی فراموش می کنند که ما چگونه می توانیم توجه و اعتماد مخاطبــــین خود را جلب نماییم: با ارزش قائل شدن برای مخاطبین.» مک کوی ادامــه می دهد: «ما وقتی می توانیم در مخاطبین خود اعتماد ایجاد کنیم که محتوایی که در اختیار آنها قرار می دهیم،‌ نسبت به دیگر محتواهایی که آن ها در گوگل دیده اند کارآمد تر، قابل فهم تر و مفیدتر بوده باشد. تولید این شکل از محتوا نیاز به تمرکز،‌ وقت گذاشتن، تعهد داشتن و سرمایه گذاری دارد.»

 

 

روند سوم: بهینه سازی برند برای صفحه نتایج موتورهای جست و جو، نمودارهای آگاهی و موجودیت ها

بنا بر گفته جیسون برنارد، مسئول بهینه سازی برند برای صفحه نتایج جست و جو در شرکت Kalicube، در سال ۲۰۲۱ ردگیری صفحه نتایج جست و جو یا همان SERP و پنل های آگاهی بسیار رواج پیدا خواهد کرد. او می گوید: «در سال ۲۰۲۱، گوگل از روش های جدیدی برای سرچ استفاده می کند که در آن پاسخ به سؤالات شما چه کسی هستید؟ چه چیزی ارائه می دهید؟ و چه مخاطبانی به خدمات شما نیاز دارند؟ بسیار حائز اهمیت خواهند بود. بازاریاب های زیرک و باهوش، به برند خود به عنوان یک موجودیت واحد نگاه می کنند. آن ها روی پاسخ به سؤال چه کسی هستید که گوگل می پرسد تمرکز می کنند و به این طریق حضور پررنگی در نمودار آگاهی یا همان Knowledge Graph خواهند داشت.»
در واقع، نیک رنجر متخصص سئو بر این گمان است که از شروع سال ۲۰۲۱ ما شاهد نمودارهای آگاهی شخصی سازی شده خواهیم بود. او می گوید: «گوگل اطلاعات خیلی زیادی از شما دارد: تاریخچه سرچ شما، ایمیل ها، شبکه های اجتماعی و بسیاری دیگر از اطلاعات به آن ها این امکان را می دهد تا بتوانند نمودارهای آگاهی شخصی سازی شده را برای هر فرد بسازند. در سال آینده رابطه بین اعتباری که نویسنده یک محتوا به آن می دهد با روش هایی که گوگل برای درک ارزش یک محتوا دارد، بیش از هر زمان دیگری اهمیت خواهند داشت.»

اما همه این ها چه معنی برای سئو در سال ۲۰۲۱ خواهند داشت؟

پاتریک رینهارت،‌ معاون استراتژی های دیجیتال شرکت Conductor می گوید این مفاهیم یعنی باید حضور دیجیتالی برند خود ( به عنوان مثال در کانال یوتیوب، بخش ایمیج گوگل و... ) و این که گوگل چگونه برند شما را نشان می دهد را بهینه سازی کنید.
رینهارت می گوید: «این روز ها فقط وب سایت شما نیست که اهمیت دارد. بلکه تمام دارایی ها و امکاناتی که در اختیار دارید و این که در صفحه نتایج سرچ این موارد چگونه با یکدیگر تعامل دارند نیز حائز اهمیت است. اگر همه این موارد در کنار هم به وسیله اسنیپت های مختلف نمایش داده شوند، آیا بیننده تصور خوبی از برند شما خواهد داشت؟»
جان شهاتا معاون و مسئول بخش توسعه استراتژی های مخاطبین جهانی در شرکت Condé Nast و همینطور مؤسس سایت NewzDash.com پا را فراتر می گذارد. او می گوید برای متخصصین سئو ضروری و واجب است که پیچیدگی مفاهیم پشت موضوعات (موجودیت ها، زیرمجموعه ها) و پردازش زبان طبیعی (NPL) را درک کنند و بفهمند موجودیت ها چگونه در رتبه بندی گوگل نقش ایفا می کنند.
او می گوید: «بحث TF*IDF (بررسی این که یک واژه چقدر به مجموعه ای از مقالات مرتبط است) و غلظت کلمات کلیدی را فراموش کنید و به جای آن روی موجودیت ها و موضوعات تمرکز کنید. استفاده از Google Natural Language و یا دیگر ابزارهای مشابه سئو که آنالیز NLP را ارائه می دهند را شروع کنید.»
شهاتا اضافه می کند: «موتورهای جست و جو روز به روز باهوش تر می شوند. آن ها درک و فهم خوبی از سؤالات دارند و دیگر مثل گذشته صرفاً به کلمات کلیدی استفاده شده در یک سؤال وابسته نیستند. البته اشتباه نکنید، کلمات کلیدی همچنان مفید هستند و نباید از آنها غافل شد ولی حالا دیگر در رتبه دوم اهمیت قرار دارند. چرا که رتبه اول متعلق به درک و فهم موضوعات یا موجودیت های مربوط به سؤالات و سرچ های مورد نظر است؛ یعنی در واقع همان شناسایی نیت اصلی هر جست و جوگر وقتی عبارتی را در موتورهای جست و جو سرچ می کند.»
یکی از جاهایی که کلمات کلیدی در آن هیچ نقشی ندارند Google Discover است.
جس شولز مدیر دیجیتال بین الملل شرکت Ringier بر این باور است که تنها راه بهینه سازی برای Google Discover این است که موجودیت خود را در نمودارهای آگاهی یا همان knowledge graph به خوبی نشان دهید و نمایان کنید که چگونه این موجودیت با بستر موضوع مورد نظر در ارتباط است.
جس شولز گفته است: «اولین قدمی که هر متخصص سئو باید بردارد این اســــت که باید امتــیاز نتایج برند مورد نظر خود را در API نمودار آگـــاهی ردگیری کند. سپــس، به غیر از تولید محتوای عالی، فعالیت های دیگری را نیز انجام دهند که باعث می شود حضور آن ها در نمودار آگاهی پررنگ و قدرتمند باشد.»
شولز در ادامه برخی از این فعالیت ها را که باید در سال ۲۰۲۱ روی آن ها تمرکز داشت لیست کرده است:

• کسب اطمینان از این که سیستم علامت گذاری سازمان به شکل کامل و صحیح طراحی شده است.
• حضور فعال و مؤثر در پایگاه های آگاهی مرتبط مانند Wikidata.
• درخواست کنترل پنل آگاهی تا به وسیله آن از قابلیت های گوگل استفاده کنید.
• برای کسب و کارهایی که دفتر فیزیکی دارند، راه اندازی پروفایل Google My Business.

 

 

روند چهارم: توجه به Core Web Vitals و بهینه سازی تجربه گشتن در صفحات وب سایت

اریج ابوعلی مدیر سئو شرکت Zoopla بر این باور است که با معرفی سیستم Core Web Vitals توسط گوگل به عنوان یکی از فاکتورهای تأثیر گذار در رتبه بندی سایت ها، در سال ۲۰۲۱ باید توجه ویژه ای به معیار های بهبود تجربه کاربر از صفحات سایت داشت.
او می گوید: «وب سایت ها و کسب و کارهای مختلف باید این سیستم جدید را جدی بگیرند و بهینه سازی برای آن را در اولویت قرار دهند تا از رقبا عقب نیفتند. از ابزارهایی مانند Lighthouse و Crux API نهایت استفاده را ببرید و ایده بگیرید. هرچیزی اعم از سرعت لود صفحات، مناسب سازی برای موبایل، رندرینگ، بهینه سازی تصاویر، پروتکل های امنیتی و غیره باید بهینه سازی شوند و مورد توجه قرار بگیرند.»
علاوه بر این ها، راچل کوستلو، مشاور فنی سئو در شرکت Builtvisible گفته است که ما نباید صرفاً به این موضوع توجه کنیم که یک صفحه برای موتورهای جست و جو قابل شناسایی و دسترسی است یا نه بلکه باید بر این موضوع تمرکز کنیم که یک کاربر در صفحه مورد نظر، چه احساسی خواهد داشت و تا چه حد راحت خواهد بود.
او می گوید: «برای این کار ما باید نگاهی کاربر محور در بهینه سازی های خود داشته باشیم. از جمله تمرکز ویژه ای بر این موارد لازم است:

• صفحه چقدر سریع و روان لود می شود.
• چقدر طول می کشد تا صفحه به تعامل کاربر پاسخ دهد.
• کار و گشت و گذار در سایت برای کاربران موبایل چقدر راحت است.
• سلامت و امنیت ارتباط یک سایت وقتی کاربری در آن مشغول است.

گنجاندن ارتقا و توسعه جنبه های فنی صفحات سایت در برنامه های سئو شما نه تها باعث می شود با آپدیت های جدید الگوریتم موتورهای جست و جو تطبیق پیدا کنید، بلکه باعث بهبود تجربه کاربری (UX) برای کاربران سایت شما می شود و بازدید شما را بیشتر می کند.»

جس پک مشاور ارشد آنالیتیکس در CVS می گوید شما همچنین باید اطمینان حاصل کنید که گوگل می تواند از هر نقطه ای به بهترین محتوای موجود در سایت شما دسترسی داشته باشد. علاوه بر آن کسب اطمینان کنید که سایت شما رابط کاربری و طراحی روان تر و بهتری نسبت به رقبای شما دارد.
پک ادامه می دهد: «با استفاده از ماشین لرنینگ محتوای خود را ارزیابی، تست و استفاده کنید. این به شما دست بالاتر را خواهـــد داد. تمرکز گوگل بر Core Web Vitals نشــان می دهد که حالا دیگر گوگل می تواند تشخیص دهد که یک سایت تا چه حد می تواند باعث آزار کاربرانش شود. پس اگر تجربه راحت و لذت بخشی به کاربران خود بدهید، گوگل هم هوای شما را خواهد داشت و رتبه سایت شما را بالاتر می برد.»

 

 

روند پنجم: سئو یعنی سئو موبایل

جف ریدال مسئول محصولات و خدمات مشتریان در شرکت Mintent اعتقاد دارد که از آنجایی که اکثر سرچ ها امروزه توسط دستگاه های موبایل انجام می شود، باید مطمئن شوید که سایت یا محتوای شما روی دستگاه های موبایل به خوبی دیده می شود و تمامی عملکردهای آن در دسترس قرار دارند.
ریدال گفته است: «به این سؤال فکر کنید که وقتی کاربران شما از طریق موبایل خود به محتوای شما می رسند و به دنبال جواب هستند، چه تجربه ای در ذهن آنها ثبت می شود؟»
به همین دلیل است که براک موری، یکی از مؤسسین seoplus+ گفته است که در سال ۲۰۲۱ یکی از مهم ترین قسمت های سئو باید تجربه کاربری (UX) دستگاه های موبایل باشد.
براک موری گفته است: «بهترین کاری که می توانید در زمینه تجربه کاربری در موبایل انجام دهید، این است که همیشه کاربر را در اولویت اول قرار دهید. سادگی در طراحی کلید جلب رضایت کاربران است. همچنین، فراموش نکنید تا محتوا و المان های وب سایت را به طور اختصاصی برای کاربران موبایلی خود طراحی کنید.»
اما همانطور که شلی فاگین، مدیر سئو و مؤسس شرکت Highly Searched گفته است، دلایل بسیار بیشتری وجود دارد که باعث شده اند در سال پیش رو، موضوع اصلی سئو، سئو موبایل باشد.
شلی فاگین می گوید: «گوگل اساساً دیگر توجهی به نسخه دسکتاپ سایت شما نخواهد داشت. این نسخه موبایلی سایت شما است که رتبه سایت شما را مشخص می کند.»
پس اگر تا حالا سعی می کردید فقط حداقل ها را در مورد نسخه موبایلی سایت خود رعایت کنید، از امسال به بعد وقت آن است تا جبهه را عوض کرده و تمرکز اصلی خود را روی نسخه موبایلی قرار دهید تا تجربه کاربران را بهبود ببخشید.
فاگین در بخش دیگری از صحبت های گفته: «فقط به حداقل ها قانع نباشید و فکر نکنید همین که صفحه ها در موبایل نمایش داده میشوند کافی است. دیگر وقت آن رسیده است که با دقت و وسواس صفحات خود را در گوشی موبایل بررسی کنید و مطمئن شوید که این صفحات در گوشی نیز برای کاربران کارایی دارند، گشت و گذار در آن ها راحت است و محتوا و تصاویر مهم و ارزشمند به طور کامل در موبایل نمایش داده می شوند.»
او افزود: «طبیعی است که بین نسخه دسکتاپ و موبایل تفاوت هایی وجود داشته باشد؛ اما خوب است این را بدانید که گوگل نسخه های موبایل و دسکتاپ را جدا دسته بندی نمی کند و در واقع آن ها را یکی می داند. اگر برای نسخه موبایلی یک سایت مستقل طراحی کرده اید، حالا وقت آن است که تجدید نظر کنید و به فکر طراحی یک سایت واحد که در گوشی موبایل هم ریسپانسیو باشد بیفتید.»

 

 

روند ششم: ارزیابی، تطابق و اجرا

در سال ۲۰۲۱ باید محکم تر از هر زمان دیگری برای ارزیابی، تطابق و اجرا تلاش کنید. این گفته موتوکو هانت رئیس و مشاور بازاریابی بین المللی شرکت AJPR است.
در حالی که مهارت های پایه و دانش ابتدایی همچنان مهم و لازم هستند، اما مغز و ذهن شما باید انعطاف پذیر باقی بمانند تا بتوانند خود را با تغییرات ناگهانی هماهنگ کرده و تطبیق دهند.
هانت می گوید: «تفکر خارج از چارچوب ها از ارزش بی سابقه ای برخوردار شده است. فرصت های تجاری همچنان وجود دارند. اگر نمی توانید آن ها را در جایی که قبلاً عادت داشتید پیدا کنید، وقت آن است که کشف کنید این فرصت ها به کجا و کدام سمت و سو رفته اند.»
کوری موریس مدیر استراتژی شرکت Voltage می گوید علاوه بر گفته های هانت مبنی بر تفکر خلاقانه، فعالیت و کارآمدی نیز در سال ۲۰۲۱ بسیار مهم خواهند بود.
موریس گفته: «شاید این موضوع بیشتر به نظر یک رویکرد ذهنی باشد تا روند و مد در سال جدید، اما از آنجایی که اخیراً بسیاری از افراد به این رویکرد ذهنی نیاز پیدا کرده اند، برای من این یک روند جدید در ۲۰۲۱ خواهد بود. حالا وقت آن است که سازمان بندی کنید، طرح بریزید، فرایندی را توسعه دهید و از رقبا پیشی بگیرید.»
حرکت به سمت سئویی که در آن استراتژی در اولویت قرار دارد، برای باقی ماندن در قله بازار سئو و جلب توجه مشتریان در سال ۲۰۲۱ ضروری خواهد بود. این نظر اندی بتس مشاور سرچ و دیجیتال است. او توصیه می کند که دیدگاه خود را به جای آن که به شکل تک محوری نگه دارید و فقط به رفتار مصرف کننده توجه کنید، به دیدگاهی دو محوره تغییر دهید که در آن به درک بازاری که این مصرف کنندگان در آن فعالیت می کنند نیز توجه می شود.

 

سئو | سئو سایت


اندی بتس گفته است: «رویکردی استراتژیک تر و پیچیده تر نسبت به اتفاقات بازار داشته باشید. فکر کنید که به طور تاریخی تقاضاها از کجا به کجا عوض شده اند و حالا این تغییر چگونه دارد رخ می دهد. با مشورت افراد متخصص، بررسی کنید که چگونه عوامل اقتصادی، اجتماعی و روان شناختی بر جست و جوی تقاضا ها اثر می گذارند و سپس نگاهی جزئی و دقیق بی اندازید برای درک رفتار مصرف کننده و نیت او. از تمام ابزارها، بسترها و منابع دانش تجارت به نفع خود بهره بگیرید.»

 

 

روند هفتم: اتوماسیون را بیشتر کنید

هملت باتیستا مدیر عامل شرکت RankSense گفته است که اگر نگاهی بیندازیم که در سال ۲۰۲۰ تقاضاهایی که می توانیم آن ها را به طور اتوماتیک انجام دهیم (مانند تولید دیتا سازمانبندی شده، کیفیت محتوا و غیره) چقدر رشد داشته اند، به راحتی می شود حدس زد که فرصت های مشابه در سال ۲۰۲۱ باورنکردنی خواهند بود.
هملت باتیستا: «انتظار دارم که کیفیت و کمیت محتوایی که با استفاده از هوش مصنوعی تولید می شود به شکل چشمگیری افزایش پیدا کند. در اینصورت برای موتورهای جست و جو این که بتوانند اسپم را از دسته بندی های خود حذف کنند چالش بزرگی خواهد بود. البته همچنان انسان نقش مهمی در این میان بازی می کند و باید در این چرخه وجود داشته باشد تا اطمینان حاصل کند که محتوای ارزشمند و مفیدی به دست کاربران می رسد و از خطاها و جریمه های گوناگون پیشگیری کند.»
جسی مک دونالد استراتژی سئو عقیده دارد که یکی از بزرگترین ترفندهای سئو در سال ۲۰۲۱، ادامه تمرکز بر ایجاد راهکارهایی مقیاس پذیر برای بهینه سازی استفاده از اتوماسیون است.
جسی مک دونالد: «در طول دو سال اخیر، به طور روزافزون شاهد هستیم که ابزارهایی که متخصصین سئو از آن ها برای بهینه سازی سایت ها استفاده می کنند، به تدریج قابلیت های مختلف خود را طوری طراحی می کنند که به شکل اتوماتیک کار کند. این ویژگی آن قدر کارایی را بالا می برد که درست مثل این میماند که یک عضو جدید را به تیم اضافه کنیم. نتیجه این خواهد بود که دست متخصصین سئو بازتر می شود و دیگر کمتر مشغول امور جزئی و روتین (که البته مهم هستند) خواهند بود؛ بنابراین می توانند تمرکز بیشتری بر امور مهم تر مانند تعیین استراتژی های کلی برای بهبود سایت ها داشته باشند.»

 

 

روند هشتم: طراحی صفحه نتایج سرچ و تغییرات عملکردی

دیو دیویس مسئول url در شرکت Beanstalk Internet Marketing می گوید انتظار دارد با توجه به Google Passage Ranking شاهد تغییرات بزرگی در زمینه نحوه نمایش محتوا در وب سایت ها و صفحه نتایج سرچ باشیم.
دیویس گفته است: «چرا باید یک صفحه جدا برای کلیت موضوع و چندین صفحه دیگر برای جزئيات یک موضوع و بخش های مختلف آن داشته باشیم؟ به جای آن می شود یک صفحه بزرگ داشت که در آن همه این محتواها کنار هم و با ترتیب قرار داده شده اند و گوگل خودش کاربران را به قسمتی که نیاز دارند هدایت می کند. آیا این به نفع همه نیست؟ در واقع این همان کاری است که گوگل با ویدیــو ها می کند.»
سیندی کروم مدیرعامل و مؤسس MobileMoxie نیز مدتی است که درباره این موضوع صحبت می کند. سیندی نام این قابلیت را بهینه سازی Fraggle گذاشته است. او هم انتظار دارد که گوگل با این کار و رتبه بندی صفحات بزرگ مختلف، تغییر بزرگی در سئو در سال ۲۰۲۱ به وجود بیاورد.
سیندی کروم می گوید: «این صفحات بزرگ که من به آن ها Fraggle یا passages به معنای معابر می گویم، بسیار مهم خواهند بود چرا که توانایی گوگل در یافتن دقیق محتوا و اطلاعاتی که کاربر به دنبال آن است را افزایش می دهند. صفحه قوی و طراحی و ساختار منظم در این نوع بهینه ســـازی بسیار با اهمیت خواهد بود. البته همــــچنین داشتن متنی که پردازش زبان آن برای موتــورهای جســــت و جو و رتبه دهی به آن راحت باشد نیز از نکات قابل توجه در این ترند قابل انتظار است.»

 

 

ترند نهم: محتوای طولانی

ران لیبک مؤسس و مدیر عامل ContentMender گفته است که یک روند جدید که به شما کمک می کند تا رقبا را از دور خارج کنید، تولید مداوم محتوا های طولانی است که با معیارهای E-A-T گوگل همخوانی دارند. این معیار بر سه عامل تخصص، اعتبار و قابل اعتماد بودن در محتواها تأکید دارد و اگر محتوایی این ویژگی ها را داشته باشد، گوگل به آن توجه ویژه ای خواهد کرد.
ران لیبک اظهار داشته است: «در طول سال ۲۰۲۰، به طور مداوم شاهد بودم که بلاگ های ۲۰۰۰ کلمه ای به راحتی بلاگ های ۱۰۰۰ کلمه ای را از رده خارج می کردند و از آن ها پیشی می گرفتند؛ بنابراین انتظار دارم که در سال ۲۰۲۱ هم این ترند ادامه داشته باشد و از آن جایی که افراد بیشتری از این ترند آگاه می شوند، رقابت شدیدتر می شود و باید انتظار داشته باشیم تا محتواهایی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ کلمه ای را ببینیم که رقبا را شکست می دهند و رتبه بندی بهتری در سئو کسب می کنند.»

 

 

ترند دهم: مقیاس پذیری سئو

در سال ۲۰۲۱ اگر می خواهید از رقبای خود سبقت بگیرید، باید مقیاس پذیری را در سئو در نظر داشته باشید. این نظر مارک تراپهاگن معاون بازاریابی محصولات و آموزش در شرکت seoClarity است؛ اما چگونه می شود مقایس پذیری را وارد سئو کرد؟

 

سئو | سئو سایت

 

تراپهاگن این سه نکته را با ما در میان گذاشت:

• تمام وظایف، فرایند ها و پروژه هایی را که به طور معمول انجام می دهید لیست کنید. مشخص کنید که کدام مراحل از این ها می تواند به شکل اتوماتیک و یا با استفاده از یک ابزار راحت تر انجام شود.
• یک سیستم هشدار راه بیندازید که تغییرات مهم و حیاتی را زیر نظر می گیرد و در مواقــــع لزوم شما را خبر دار می کند. تغییراتی مانند عوض شـــدن رتبه بندی کلمـــات کلیدی مهم شما، جا به جا شدن رتبه بندی URL ها برای یک کلمه کلیدی (که به آن URL cannibalization) می گویند، تغییر در محتوای صفحات، تغییر URL ها و غیره.
• SoP بسازید. SoP مخفف (Standard Operating Procedures) به معنای روش های استاندارد عملیاتی می باشد. از این سیستم برای انجام کارهای پرتکراری که به شکل اتوماتیک قابل انجام نیستند استفاده می شود. در نتیجه تیم شما لازم نیست هر بار که با این وظایف پرتکرار مواجه می شود، از اول دنبال راه حل بگردد و می تواند به SoP مراجعه کند و به سرعت طبق روش های پیشنهادی کار را پیش ببرد.

 

 

ترند ها و نکات بیشتر درباره سئو در سال ۲۰۲۱

این ها تنها بخشی از چیزی هستند که ما از سئو در سال ۲۰۲۱ انتظار داریم. در کتاب SEO Trends 2021 به طور مفصل به این موضوع پرداخته شده است. برای دانلود این کتاب می توانید از این لینک استفاده کنید و به طور مستقیم و بدون خلاصه سازی، نکات دسته اول را از متخصصین سئو که در این مقاله با تعدادی از آنها آشنا شده اید دریافت کنید. نام این متخصصین سئو را در اینجا لیست کرده ایم:
• Areej AbuAli
• Stephan Bajaio
• Jason Barnard
• Hamlet Batista
• Andy Betts
• Jackie Chu
• Rachel Costello
• Dave Davies
• Andrew Dennis
• Shelly Fagin
• Upasna Gautam
• Marie Haynes
• Adam Heitzman
• Motoko Hunt
• Miracle Inameti-Archibong
• Alexander Kesler
• Jeremy Knauff
• Cindy Krum
• Ron Lieback
• Jenn Mathews
• John McAlpin
• Julia McCoy
• Jesse McDonald
• Corey Morris
• Britney Muller
• Brock Murray
• Jess Peck
• Chuck Price
• Nik Ranger
• Lily Ray
• Patrick Reinhart
• Jeff Riddall
• Adam Riemer
• Alexis Sanders
• Jes Scholz
• John Shehata
• Cyrus Shepard
• Izzi Smith
• Aleyda Solis
• Mark Traphagen
• Steven van Vessum
• Mindy Weinstein

1 1 1 1 1

دیدگاه ها (0)

  1. ارسال دیدگاه
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
کد امنیتی