ریچ کارت (Rich cards) چیست؟

ریچ کارت (Rich cards) چیست؟

ریچ کارت (Rich cards) نتایجی هستند که در SERP به صورت کارت نمایش داده می شوند و حاوی مواردی مانند اطلاعات دستور طبخ غذا، افراد، مکان ها، کتاب ها و موارد بسیار متنوع دیگر هستند و همانطور که در ابتدا به آن اشاره شد، گوگل این اطلاعات را از طریق اطلاعات ساختار یافته به دست می آورد.

 

یکی از مواردی در سئو همواره مورد توجه کارشناسان سئو قرار دارد، بک لینک یا شبکه لینک سازی است که به مجموعه لینک ها و یا پیوندهایی گفته می شود که به سایت خود و یا دیگر سایت ها داده می شود.

اهمیت بک لینک در سئو

 

مهم ترین سوال این روزها در حوزه سئو این است كه ریچ کارت (Rich cards) چیست و چگونه می توانیم از این ابزار استفاده كنیم؟ در ادامه این مقاله به این سوال می پردازیم.

جواب بسیار ساده است اگر داده های ساختاری را به سایت خود اضافه كنید، گوگل می تواند آن ها را به صورت ریچ کارت (Rich cards) برای شما نشان دهد. داده های ساختاری یك قطعه كد در فرمت خاص است، كه به گونه ای نوشته شده است كه موتورهای جستجو آن را درك می كنند.

هنگامی كه شما به عنوان مثال برای یك دستور كیك جستجو می كنید، ممكن است لینك های بسیاری را از طریق google پیدا كنید. گاهی اوقات این موضوع برای كاربران آزار دهنده خواهد بود زیرا شما به عنوان كاربر پیوندهای زیادی برای بررسی دارید كه گاهاً از حوصله خارج می شود. چه می شود اگر به جای لینك های متنی، گوگل می توانست نتایج بصری را به شما نشان دهد تا كمک كند سریعتر به نقطه ای كه می خواهید برسید و این دقیقاً همان چیزی است كه بسیار مورد نیاز كاربران خواهد بود.

این روش جدید جستجو برای نشان دادن چیزهای بیشتر و لینك های كمتر را ریچ کارت (Rich cards) می نامند.

ریچ کارت (Rich cards) ها بر پایه ابزارهای بصری كه در سایت شما تأثیر گذار هستند ساخته می شود. آنها دسته ای از محتویات را در تصاویر بصری زیبا ارائه می دهند و به كاربر این امكان را می دهد كه تصاویر و اطلاعات مورد نیازش را به راحتی با تغییر جهت نما به سمت چپ یا راست ببیند. به عنوان یك سئو كار حرفه ای این ابزار فرصت خوبی را در اختیار شما قرار می دهد تا محتوای خود را به این حالت در گوگل نشان دهید و در نتیجه نسبت به سایر رقبایتان بازدید كننده بیشتری را به وب سایت خود جذب كنید.

شما همچنین می توانید با استفاده از فضای بیشتری كه این ابزار به شما می دهد عناصر بیشتری برای محتوای صفحه خود را به صفحه نتایج جستجو اضافه كنید. ولی سوال این است كه چگونه می توان ریچ کارت (Rich cards) ساخت؟

 

مبحث خدمات مشتریان از جمله مباحث وسیع در بازاریابی است که هر چقدر از اهمیت آن بگوییم، کم است. اینکه شما با مشتریان خود چگونه رفتار می کنید، بزرگترین تبلیغات شماست. حتی اگر می خواهید مشتری جدید جذب کنید، باید برای مشتریان فعلی تان وقت صرف کنید.

برای مشتریان خود وقت صرف کنید

 

چگونه Rich cards بسازیم؟

برای اینكه محتوای سایت شما به صورت ریچ کارت (Rich cards) در صفحات جستجوی گوگل نمایش داده شود شما می بایست schema.org و JSON-LD را برای توسعه وب سایت خود اضافه كنید.

اولاً باید بدانید كه آیا محتوای شما با عكس های گالری سایت شما طبق تعریف ریچ کارت (Rich cards) ها مطابقت دارد. پس از اطمینان از آن شما می توانید عكس های صفحه نمایش و نمونه كدها را ساخته و نتایج جستجو را به منظور تطابق با ریچ کارت (Rich cards) ها بررسی كنید. لازم به توضیح است كه هر كد نمونه دارای یك پیوند به قسمت تست اطلاعات بر اساس دستورالعمل های اعلامی بوده، بنابراین شما می توانید هر بار با تغییر كدها ببینید چه اتفاقی می افتد. پس از اینكه شما مطمئن شدید كه كدام عكس ها از گالری شما بیشترین تطابق با محتوای متنی شما را نمایان می كند، تنها كاری كه می بایست انجام دهید یافتن چیزهایی است كه لازم است علامت بزنید تا به وسیله آن توجه بیشتری در نتایج جستجو نسبت به رقبایتان به دست آورید.

به عنوان نمونه برای دستور العمل تهیه كیک شما می توانید كالری، زمان آماده سازی، مواد تشكیل دهنده و یا حتی سیستم امتیازدهی به عنوان متن متناسب با عكس خود اضافه كنید.

 

هیچ تضمینی برای کشف قیمت مناسب محصول شما وجود ندارد. صادقانه بگویم: قیمت عالی وجود ندارد. بله! ما به دنبال یافتن قیمت عالی نیستیم. ما به دنبال یافتن قیمت عالی محصول شما هستیم. توسعه استراتژی قیمت گذاری اثربخش دارای جنبه های مهمی است که باید آنها را بشناسید که ما در این مقاله به آن می پردازیم.

کشف قیمت عالی

 

سه روش برای اینكه در ریچ کارت (Rich cards) ها موفق تر باشیم

  • از علامت گذاری استفاده كنید

توصیه می شود از JSON-LD استفاده كنید زیرا این ساده ترین فرمت مخصوصاً زمانی است كه شما از مدیریت برچسب ها استفاده می كنید اگر چه به نظر می رسد كه شما مجبورید كدهای مربوط به هر صفحه را تغییر داده و این پروسه زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد ولی باید در نظر داشته باشید پیاده سازی این روش بستگی به نوع برچسب در سیستم مدیریت شما كه از آنها استفاده می كنید خواهد داشت. هنگامی كه شما اولین علامت گذاری خود را انجام دهید، می توانید جزئیات دستورالعمل را در ابزارهای مربوطه تست كنید و بلافاصله تغییرات مربوطه را را مانند تغییرات در زمینه نمایش و یا ارسال مسائل مربوط به متن را مشاهده كنید.

 

  • تأیید و پیش نمایش تغییرات

شما می توانید یا URL علامت گذاری شده را وارد نمایید و یا صفحه ای كه مطالب علامت گذاری شده در آن است را در ابزارهای تست دستورالعمل های جدید.

اگر خطایی وجود داشته باشد، بلافاصله در ناحیه ابزار آنها را مشاهده خواهید كرد، اگر یك پیام را پس از اضافه كردن تصویر پیام از دست رفته خود اضافه كنید و همه چیز را چک كنید، می توانید از تابع پیش نمایش استفاده كنید تا ببینید كه Rich cards ها در نتایج جستجو واقعا به چه شكلی ظاهر می شوند.

 

اساس و پایه شکل گیری کسب و کارها، رفع نیاز مردم است. مردم به یک کالا یا خدمت نیاز دارند، بنابراین کسب و کارها برای رفع این نیازها راه اندازی می شوند. اما می دانیم که نیازهای انسان محدود است؛ پس چه باید کرد؟ پاسخ ساده است: نیاز ایجاد کنید!

نیاز ایجاد کنید!

 

  • اعمال در سایت

اگر اعمال نتایج تغییرات ایجاد شده شما را راضی نمود ، میتوانید این تغییرات در تمام صفحات مختلف سایت خود قرار دهید. یكی از راه های ساده استفاده از مدیریت برچسب ها در گوگل است البته این موضوع بستگی به نحوه تنظیمات وب سایت شما دارد. شما همچنین می توانید از روش های دیگری در این خصوص نیز استفاده كنید.

به عنوان نمونه ما می توانیم به سراغ مدیریت برچسب ها در گوگل رفته و یك برچسب سفارشی ایجاد می كنیم و سپس JSON-LD را در آن قرار داده و پس از آن انتخاب می كنیم كه این تغییرات در تمام صفحات سایت و یا فقط یك صفحه خاص اعمال گردد. همچنین می توانید صفحات خاصی را انتخاب كرده و یا دستورالعمل های معمولی و ساده بجای الگوهای خاص استفاده كنیم و هنگامی كه هر بار كه صفحه بارگذاری می شود گوگل برچسب مدیریت را نیز بارگذاری و آن را در JSON-LD جایگذاری می كند و بدین ترتیب شما در هر صفحه ای ساختارهای نشانه گذاری خواهید داشت.

 

ریچ کارت

 

در انتها می خواهیم بدانیم با دانستن این روش های چه نتایجی برای ما حاصل خواهد شد. الان می خواهیم به صفحات كنسول های جستجو بازگردیم. كنسول های جستجو یك پیش ابزار برای دانستن نحوه جستجو تمام مطالب كه حتی شامل Rich cards ها هم می شود، می باشد.

در ابتدا ما باید تأیید كنیم كه مالك سایت هستیم و سپس قادر خواهیم بود تا هر جزئیاتی در مورد ریچ کارت (Rich cards) ها وجود دارد را ببینیم از جمله تعداد كلمات نشان داده شده، تعداد خطاها و تعداد ریچ کارت (Rich cards) های مناسب. بنابراین مهم ترین سوالی كه در این مرحله ما باید از خودمان بپرسیم این است كه شاخص تنظیمات و گزارشات كنسول جستجو تقریباً در همان سطحی است كه ما در ابتدا نشانه گذاری كرده ایم؟ اگر این چنین نیست ما می بایست مشكل را حل نماییم.

 

تفاوت شما از رقبایتان در چیست؟ وقتی این سؤال را از خودتان می پرسید فقط یک یا دو کلمه را باید بگویید. اگر در مابقی روزهای نشان تجاری تان، نام نشان تجاری شما به ازای بهترین کلمه ای که آن را توصیف می کند تغییر کند، این کلمه چه کلمه ای خواهد بود؟

وجه تمایز شما چیست؟

 

این موضوع ما را به این نقطه می رساند كه گوگل قادر نخواهد بود تمام صفحات ما را یافته و آنها را پردازش نماید. یك راه حل برای حل این مشكل این است كه نقشه سایت خود را ارسال نماییم.

نقشه سایت اساساً فایل XML است كه لیستی از URL ها را برای ارسال به گوگل و نحوه ارسال هر نشانی اینترنتی ارائه می دهد. بنابراین شما به راحتی می توانید این را به آدرس خود اضافه كنید و از طریق كنسول جستجو بارگیری كنید. این روش برای تمام صفحاتی كه نشانه گذاری كرده ایم كمك خواهد كرد.

مسئله دیگری كه ممكن است با آن روبرو شوید اینست كه ممكن است  ریچ کارت (Rich cards) های نشان داده شده، دارای اشتباهاتی باشند، به طور خاص این موضوع می تواند در مورد فیلدهای مورد نیاز و یا خالی دیده شود.

برای حل این مشکل ما به گزارش ریچ کارت (Rich cards) ها مراجعه و می توانیم آنها را در یک گروه با نوع نشانه گذاری و نوع خطا طبقه بندی کنیم، سپس یک دسته را انتخاب و نمونه هایی از کدها را مورد بررسی قرار دهیم. برای هر URL یک لینک مستقیم جهت ساختن ابزاری برای تست نشانه گذاری در نظر گرفته شده است که از این طریق می توان خطاها را رفع کرده و ببینید که دقیقاً چه چیزی را باید در سایت خود تغییر دهیم.

همچنین صفحات را کپی و مشکلات را رفع می کنیم، می توانیم تعداد اشتباهات ریچ کارت (Rich cards) ها را در گزارش ببینیم و سپس هر کدام از صفحات را مجدداً نشانه گذاری کرده و به ریچ کارت (Rich cards) های خود اضافه نماییم بعد از آن فیلتری به آن اضافه کردیم که به شما اجازه می دهد که فقط به کلیک ها و تأثیر ریچ کارت (Rich cards) ها دسترسی داشته باشید. ما همچنین می توانیم اطلاعاتی در مورد تعداد درخواست ها، تأثیر کلیک ها، موقعیت صفحات و صفحاتی که در بالای صفحات جستجو ظاهر می شود را به دست آورد، همچنین به تمام اطلاعاتی که به شما داده می شود تا نحوه دیده شدن ریچ کارت (Rich cards) ها در صفحات جستجو را ببینید.

این موضوع زمانی برای شما مفیدتر خواهد بود که به شما اجازه می دهد که لیستی تهیه کنید تا از داده ها به منظور افزایش ترافیک سایت و جذب یوزرهای بیشتر بهره مند شوید. یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید این است که نمایش داده ها ریچ کارت (Rich cards) های خود را با محتواهای غیر نشانه گذاری شده مقایسه کنید. بدین ترتیب شاید شما بخشی از محتوای خود را که می توانید آن را نشانه گذاری کنید، شناسایی کرده و آن را حتی در نتایج جستجو جذاب تر کنید، به این ترتیب می توانید ترافیک بیشتری کسب کنید.

 

نقش ریچ کارت (Rich cards) بر سئو

طبق اعلام رسمی گوگل استفاده از اطلاعات ساختار یافته به صورت مستقیم تأثیری بر محاسبات رنکینگ موتور جستجوی گوگل ندارد ولی اگر شما از اطلاعات ساختار یافته ای استفاده کنید که منجر به نمایش Rich result شود، به دلیل بالاتر رفتن CTR یا نسبت کلیک به نمایش، تأثیر غیر مستقیم در بهبود رنکینگ خواهد داشت. بنابراین یکی از مواردی که در سئوی حرفه ای به آن دقت ویژه می شود، استفاده از اطلاعات ساختار یافته است.

همین حالا می توانید سایت خود را بر اساس تعاریف ریچ کارت (Rich cards) ها بهینه سازی کرده و کسب و کارتان را به نسبت به رقبایتان بهینه سازی کنید.

1 1 1 1 1

دیدگاه ها (0)

  1. ارسال دیدگاه
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
کد امنیتی